fcb.portal.reset.password

El Club va organitzar un acte d'agraïment pels voluntaris | FCB

Exjugadors membres de l’Agrupació Barça Jugadors han près part en el programa “Robot Pol”, que consisteix a acompanyar des de l’hospital a un infant sense capacitat de sortir del centre a fer una visita virtual per l’Estadi i el Museu blaugrana. Els centres on s’ha fet aquest voluntariat van estar el Sant Pau i  el Sant Joan de Déu, a Barcelona; el Parc Taulí, a Sabadell i els Germans Trias i Pujol (Can Ruti), a Badalona.
Els 8 exjugadors de l’ABJ que van participar enguany del programa són: en Genís Bassas, en Francesc Bel, en Javier Luis, en Jordi Ferron, en Joan Suades, la Laia Fusté, en Pedro Peña i en Ramon Martín.

"Estic molt content que el FCB pugui fer aquest tipus de servei a nens malalts. És una experiència que realment t'omple i demostra justament que el Barça és més que un club. Donar l'opció als exjugadors a poder participar d'aquestes iniciatives també és d'agraïr”, comenta l’exjugador Jordi Ferron, particep d’aquest voluntariat.

També l’exjugador Francesc Bel ha estat voluntari de Robot Pol i afirma que “és una experiència gratificant perquè ajudes a un nen a desconnectar totalment, també a la seva familia a fer-los contents i tu com a voluntari vius en un escenari que et fa veure que de vegades magnifiquem els problemes quotidians”.

La majoria d’aquests voluntaris va assistir a l’acte d’agraïment que es va organitzar el passat 26 de juny a càrrec del vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner a la Llotja del President Suñol del Camp Nou.  

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();