fcb.portal.reset.password

Els 30 participants en aquesta edició de la Folgueta van rebre una samarreta personalitzada. | ABJ

El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, va lliurar un Diccionari de Jugadors del FC Barcelona a l'alcalde de Vielha, Juan A. Serrano. | ABJ

 

L'Agrupació Barça Jugadors va organitzar a la Val d'Aran la segona edició de la Folgueta, una activitat adreçada als exjugadors de categories inferiors del FC Barcelona majors de 65 anys. Entre el 13 i el 15 de setembre, una trentena de membres de l'Agrupació i les seves parelles va poder gaudir de tres dies de convivència en clau blaugrana. Una trobada que va servir per refermar la seva contribució al Club durant els anys que hi van jugar i també per recordar aquells temps.

El grup va rebre la visita de l'alcalde de Vielha - Mijaran, Juan A. Serrano, que va escoltar l'agraïment del president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, per l'acolliment que la Val d'Aran va oferir a tota la comitiva. A banda de la convivència, el grup de la Folgueta va conèixer alguns dels indrets més emblemàtics de la Val d'Aran. L'últim dia van fer una visita al conjunt monumental de la Vall de Boí i ja de retorn a Barcelona una parada obligada a Linyola, on els esperava l'expresident de l'Agrupació, Josep M. Fusté. Ell va ser l'encarregat de lliurar a cadascun dels participants a la Folgueta una samarreta commemorativa.

La Folgueta és una iniciativa de l'Agrupació Barça Jugadors posada en marxa el 2017. L'objectiu del projecte és un oferir un espai de relació i reconeixement als exjugadors de categories del FC Barcelona majors de 65 anys. Ja fa anys que l'Agrupació ofereix aquesta activitat als exjugadors del primer equip, i des de l'any passat s'ha fet extensiva a la resta.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();