fcb.portal.reset.password

Imatge del partit que l'ABJ Femení va disputar a Aegion (Grècia) el maig del 2018. | Sergio Ruiz / ABJ

El primer amistós internacional de les blaugrana es va celebrar a Grècia i s'hi van desplaçar 18 jugadores. | Sergio Ruiz / ABJ

El pròxim dissabte 23 de març l’ABJ Femení té una cita a Al-Aaiun, al Marroc. Es tracta del segon cop que les blaugrana jugaran un partit internacional des del 2017, any de la creació de l’equip. En aquesta ocasió, l’amfitrió serà el Club Municipal d’Al-Aaiun de Futbol Femení, conjunt que organitza aquest amistós amb l’objectiu de promoure el futbol femení i la figura de la dona en l’esport al Marroc. De fet, el club marroquí es troba al capdavant de la lliga del país i ha guanyat quatre títols en els últims anys. Algunes de les jugadores del femení, a més, també formen part de l’equip nacional del Marroc. 

A Al-Aaiun, la localitat més gran del Sàhara Occidental, les blaugrana combinaran l’esport amb altres activitats de caràcter institucional. A l’expedició també s’hi sumaran Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació, i Carme Nieto, delegada institucional de l’ABJ Femení.

En aquesta ocasió, s’ha convocat a 18 jugadores de l’ABJ que, sota les indicacions de Joan Carles Hidalgo, defensaran la samarreta blaugrana. Seran Maria Amo, Veronica Arcos, Araceli Benavente, Laura Caballero, Vanesa Cabeza, Marta Cubí, Paulina Ferré, Susana Galiana, Mar Garcia, Auri Granero, Esther Imaz, Ester Inglés, Rosanna Miquel, Eva Oliva, Cristina Pacheco, Vanessa Romero, Núria Suñé i Carla Tomàs.   

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();