fcb.portal.reset.password

Lectura del manifest durant l'entrenament de l'ABJ Masculí el dimarts 20 de novembre | Oriol Garangou / ABJ

Lectura del manifest abans de començar l'entrenament de l'ABJ Femení, aquest divendres. | ABJ

El 25 de novembre és el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones i, per aquest motiu, l'Agrupació Barça Jugadors s'ha unit a una iniciativa impulsada pel Consell Català de l'Esport. En els entrenaments de l'ABJ Masculí i Femení d'aquesta setmana s'ha fet la lectura d'un manifest per part dels membres de l'Agrupació Pepito Ramos i XXX. 

La difusió del text, que du per títol "Manifest del món de l'Esport", forma part de les actuacions emmarcades en el "Programa Dones i Esports" del Consell. La lectura pública del manifest està pensada per fer-se en activitats fisicoesportives d'àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure. En definitiva, es busca la unió de l'esport català en contra la violència de gènere.

L'escrit destaca la voluntat de les més d'un centenar d'entitats que s'han unit a la iniciativa de "denunciar i lluitar contra la violència masclista, les violacions, les agressions sexuals, l'assetjament, el tràfic i l'explotació de dones", posant èmfasi en la necessitat que tenim de viure sense risc per a la nostra integritat física. A més, fa una crida a la necessitat de més recursos, suport i mesures preventives perquè totes les dones en situació de violència masclista se'n puguin sortir i recuperar-se.

Així, des de les entitats es comprometen a treballar per poder aconseguir una societat i un esport que es fonamenti en els valors del respecte, el treball en equip, la lluita, l'esforç i la superació. Perquè no es pot tolerar més violència contra les dones. Ni a l'esport ni enlloc.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();