fcb.portal.reset.password

L'any passat, l'ABJ ja va oferir cursos de formació dirigits als entrenadors i entrenadores de la casa | ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors comença un nou curs formatiu amb l'inici de la nova temporada 2018-19 i segueix reforçant els coneixements dels perfils d'exjugadors i exjugadores que són o volen ser entrenadors de futbol amb algunes formacions dirigides exclusivament per aquest col·lectiu.


Les 6 accions formatives ja confirmades pel nou trimestre ABJ són les següents, entre les quals 2 estan dirigides a la formació d'entrenadors:

  • Anglès (Pre-Intermediate, Intermediate & Advanced) pels socis i sòcies de l'Agrupació. De l'1 d'octubre al 17 de desembre.
  • Anglès per entrenar fora (English For Coaching Abroad, Stage 1): Consistirà en un curs bàsic d'anglès per a entrenadors que cerquen oportunitats professionals a l'estranger. Els requisits per apuntar-se són fer un prova de nivell i demostrar tenir l'equivalent al B1 (Pre-Intermediate). De l'1 d'octubre al 17 de desembre.
  • Actualitza't amb les apps's de Google: taller per conèixer les principals aplicacions que ofereix Google actualment, en concret les més populars i pràctiques (GMail, Google Maps, Google Drive, Google Calendar, Google Fotos...). L'únic requisit és portar un ordinador portàtil o un smartphone i ganes d'apendre! Del 18 de setembre a l'11 de desembre.
  • La Veu de l'entrenador/a: taller on es donaran a conèixer mètodes i tècniques de comunicació actuals per millorar la teva tasca com a entrenador/a i aconseguir major efectivitat en els missatges que transmets al teu equip. Dirigit a entrenadors/es que volen millorar les seves habilitats comunicatives per ser més competitius a escala professional i aconseguir bons resultats. El dia 6 de novembre de 18 a 20 h.
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();