fcb.portal.reset.password

Una vuitantena de membres de l'Agrupació va participar a l'Assemblea extraordinària que es va celebrar el divendres, 5 d'abril | Sergio Ruiz / ABJ

En els propers mesos l’Agrupació Barça Jugadors s’ubicarà de manera provisional en un nou local, situat als números 42-44 de la Travessera de les Corts, a només 150 metres de l’accés número 15 del Camp Nou. L’operació la va aprovar l’Assemblea de socis de l’ABJ, reunida de manera extraordinària el 5 d’abril passat, i aquest dijous 25 d'abril s'ha oficialitzat la compra.

El local, situat a la planta baixa amb accés directe des del carrer, té una superfície de 500 metres quadrats i acollirà de manera unificada i transitòria tots els serveis de l’Agrupació: zona social, institucional, punt història de l’ABJ, servei mèdic, fisioteràpia i rehabilitació, formació i sales de reunions, oficines i magatzem. Una vegada formalitzada la compra i obtinguts els permisos corresponents, està previst que les obres d’adequació durin uns dos mesos. L’Agrupació ocuparà aquest espai fins que finalitzin les obres del Nou Espai Barça, data en què el FC Barcelona s’ha compromès a reubicar l’ABJ en els edificis corporatius que s’aixecaran on ara hi ha el Palau Blaugrana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();