fcb.portal.reset.password

L'equip ABJ Femení van participar en un amistós davant l'hospitalet | Pedro Valero

L'equip ABJ Femení va participar en un amistós davant l'hospitalet | Pedro Valero

La trobada, que va tenir lloc al camp Freixa Llarga Hospitalet, va ser per promocionar el fútbol femení i poder gaudir, també, d’una jornada carregada d’esport. A més, l’equip femení del CE Hospitalet son esportistes que avui en dia segueixen en actiu competint a segona divisió amb la qual cosa, el partit va poder comptar amb un plus d'intensitat. 
 L’equip ABJ femení de Joan Carles Hidalgo, entrenador de l’equip de l’Agrupació, va convocar a la Veronica Arcos, la Vanesa Cabeza, l’Araceli Benavente, la Laura Caballero, l’Africa Ocaña, la Paulina Ferré, la Laia López, la Carla Tomás, la Gemma Pacheco, la Maria Amo, l’Esther Imaz, l’Ester Inglés, la Marta Cubí, la Loli Lamarca, la Vanesaa Romero, l’Esrher Torrecilla, l’Eva Oliva i la Núria Suñé.
Al final del partit, el resultat va ser advers a les blaugranes i les jugadores de l’Hospitalet van acabar tancant la jornada amb un resultat de 2-0.
 

Victòria davant les Mares Terrassa FC

Aquí podem veure a l'equip abans de l'inici del partit | ABJ

Diumenge passat, les jugadores de l’ABJ femení es van medir en un partit amistós a les jugadores de l’equip Mares Terrassa FC, un equip format per mares de nens que juguen al Terrassa FC. La convocatòria va comptar amb l’Alexandra Alvarez, l’Araceli Benavente, l’Esther Imaz, la Gemma Giró, l’Esther, la Cristina jiménez, la  Rosanna Miquel, la Núria Suñé, la Maria Amo, la Loli Lamarca, la Sílvia Mariano, la Carlo Tomás, la Esther Torrecilla y l’Adelina Pastor.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();