fcb.portal.reset.password

El partit al Mini va ser tot un èxit, aquí podem veure al Jordi Martínez, jugador i membre de l'Agrupació. | Sergio Ruiz

El passat dissabte 18 de maig els jugadors de l’equip de l’ABJ van trepitjar el Mini per disputar un partit amistós davant els veterans del Girona. L’objectiu del partit era poder celebrar de manera esportiva els 10 anys de la història de l’equip veterà gironí.

El partit va gaudir d’un especial ambient, com sempre sol passar, al Miniestadi blaugrana. Finalment, els culés van imposar-se amb un brillant resultat davant el Girona, el marcador va tancar-se amb un 5-2 amb els gols del Juanjo Carricondo, en Jordi Martínez, el Javier Molina i el Jordi Ferrón.

A més, el del dissabte va ser un partit amb una certa peculiaritat ja que, potser, va ser l’últim partit que els jugadors de l’Agrupació van jugar al Miniestadi. Sobre aquest tema l’Alberto Manga, jugador i membre de l’agrupació, ha assegurat l’especial que ha estat i és jugar al Mini: “és molt especial ja que quan érem petits i jugàvem en el futbol base del Club, sempre aspiràvem a arribar trepitjar el Mini en algun moment, no pensàvem ni en el  Camp Nou, el Mini el sentim, al final, com casa nostre”.

Ferran Font

El partit del dissabte no va ser l'únic que, en els últims dies, s'ha disputat per part dels membres de l'agrupació. El passat 15 de maig, l'equip més veterà de l'Agrupació es va traslladar fins a Sant Llorenç Savall per a gaudir d'un amistós triangular.

La convocatòria va ser tot un èxit ja que van acudir fins a 49 jugadors. Sens dubte, va ser una  jornada especial carregada de futbol i germanor que va acabar amb un bon menjar a la mateixa localitat.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();