fcb.portal.reset.password

El fins ara president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, amb dos dels tres integrants de la Comissió Gestora, Josep Maria Laredo i Josep Lluís Genovart. | ABJ

El procés electoral a l'Agrupació Barça Jugadors continua el seu camí. Tal com marca la normativa, aquest dimecres 12 de desembre la junta directiva encapçalada per Ramon Alfonseda ha dimit de les seves funcions. Fins que hi hagi una nova junta, el dia a dia de l'Agrupació el portarà la Comissió Gestora, nomenada aquest dimecres mateix, i que està formada per Pepito Ramos, Josep Maria Laredo i Josep Lluís Genovart. A la vegada, la Comissió serà la màxima representació de l'Agrupació en l'activitat oficial de l'entitat durant aquest període.

Una de les primeres accions que ha portat a terme la Comissió Gestora ha estat el sorteig de la Junta Electoral d'entre totes les persones que es van presentar per formar-ne part. Els tres membres de l'Agrupació que han resultat escollits a través del sorteig són Josep Maria Garcia Castel, Josep Domínguez i Esteve Masferrer. La Junta Electoral vetllarà per la correcta aplicació de la normativa de les eleccions establerta en els Estatuts de l'Agrupació. Tal com marca el calendari, a partir d'aquest dijous i fins el dilluns 17 de desembre es poden presentar les candidatures a les eleccions de l'Agrupació.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();