fcb.portal.reset.password

Els exjugadors participen en diversos actes amb les Penyes Barcelonistes durant l'any | ABJ

La Confederació Mundial de Penyes, entitat que aglutina el moviment penyista del FC Barcelona, celebrarà el 39è Congrés Mundial de Penyes barcelonistes durant els dies 13, 14 i 15 d'agost. Per aquest motiu, l'Agrupació Barça Jugadors exposa l'experiència dels exjugadors Paco Clos i Pere Valentí als actes de Penyes del Barça com exemple de la presència que els exjugadors tenen als actes amb penyes durant tota la temporada. A més, els exjugadors de l’ABJ que participen dels actes de penyes estan convidats al Congrés.

"Els actes de penyes i jornades socials de formació amb els equips de futbol de les mateixes són molt importants. La il·lusió de qualsevol nen és entrenar a l'escola FCB encara que sigui només per un dia. És una experiència inoblidable", explica Paco Clos. A més, Clos destaca que "el penyista espera als seus actes l'assistència d'un exjugador. Tots els exjugadors haurien de col·laborar perquè és l'única manera d'agrair tot el que les penyes han fet per nosaltres i continuen fent pel Club".

 

 

 

 

 

 

 

 

També Pere Valentí comenta que "l'objectiu d'aquests actes és continuar fomentant el barcelonisme arreu en col·laboració amb l'Agrupació i les Penyes. Quan surto d'aquestes trobades em sento molt content perquè torno a sentir el suport que sentia quan jugava i ho vull agrair".

 

 

 

 

 

Activitats durant el Congrés Mundial de la Confederació de Penyes Barcelonistes

Els primers dos dies del Congrés es faran el tradicional Torneig de Futbol 7, el Torneig de Cartes i el Sopar Popular, amb la voluntat de fomentar el sentiment de germanor, i el dia 15 se celebrarà el Congrés de Penyes, el Dinar de Gala i el Torneig de Penyes Futbol Games,  coincidint amb el Trofeu Joan Gamper. Totes les activitats es faran a les instal·lacions del Camp Nou.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();