Sopar Anual 2015

Trobada Barça Jugadors 2015 a Sant Fruitós de Bages

La finalitat d'aquesta àrea és la de mantenir els vincles entre els jugadors i donar-los els serveis que ajudin als seu benestar, tot  promocionant valors com companyonia, barcelonisme, treball en equip.

i Amb aquest esperit àrea social ofereix els següents serveis i actes interns

Trobada Exjugadors (juny)

Aquesta Trobada és una jornada de retrobament d'exjugadors del FCB en la qual es disputen partits de futbol i s'organitza un conjunt d'activitats turístiques pels acompanyants. Cada any se celebra en un punt de la geografia catalana diferent a finals de temporada.

Sopar Anual (novembre)

Sopar commemoratiu del Nadal on hi participen cada any al voltant d'unes 450 persones, la majoria socis de l'Agrupació. És una celebració molt especial ja que hi assisteixen exjugadors de renom que han suat la samarreta blaugrana, directius del FC Barcelona i personalitats rellevants del món polític i empresarial, per fer un balanç de l'any i felicitar-nos les festes.

Activitats Oci i Lleure 

Per enfortir els vincles entre els nostres membres i aprofitar la força d'un grup, al llarg de la temporada s'organitzen sortides i activitats dirigides a tots els socis de l'Agrupació amb l'objectiu de fomentar les seves relacions a través de l'oci i la cultura.

Consulta l'agenda per saber quines activitats tenim previstes aquest trimestre