L'equip de l'Agrupació, en el partit que va jugar a Znojmo (República Txeca) l'estiu del 2018. | Joan Vidal / ABJ

L'ABJ Femení, l'equip d'exjugadores del FC Barcelona, ha jugat partits a Grècia i Sàhara (a la foto) | Joan Vidal /ABJ

Un cop l'any, i per finalitzar la temporada, l'Agrupació organitza partits socials al Camp Nou. | David Cuella / ABJ

Entrenaments

L'Agrupació Barça Jugadors ofereix als seus socis l'oportunitat de participar en l'activitat esportiva de l'entitat. Perquè una de les principals passions dels exjugadors/es no només és veure el futbol, sinó també jugar-hi. Durant la setmana el Miniestadi és el punt de trobada de més de 150 exjugadors i exjugadores blaugrana que es troben per jugar a futbol. L'equip masculí entrena dues vegades per setmana (dimarts i divendres al migdia) mentre que l'ABJ Femení entre cada divendres al vespre.

Partits de futbol

Els diferents equips de l'Agrupació participen cada any en més de 50 partits i tornejos de tipologia diversa, en l'àmbit local, nacional, o internacional, recentment: el Sàhara, la República Txeca, Grècia, Dubai, Qatar o Alemanya. Així mateix, també participen en altres compromisos, com partits d'homenatges a exjugador/es, personalitats, etc o partits per celebrar els centenaris de diferents clubs de Catalunya.

D'altra banda, al llarg de l'any l'ABJ organitza partits per als seus mateixos membres: els partits de Nadal, la Trobada, els partits d'estiu i els Triangulars +55. Els nostres equips es configuren a mida dels compromisos que atenem. Poden estar composats per exjugadors/es del primer equip i també per exjugadors/es de categories inferiors. Des del 2017 l'Agrupació també disposa de l'equip ABJ Femení.

Serveis de salut a l'exjugador/a

L'Agrupació disposa d'un servei propi de fisioteràpia i recuperació. Aquest servei es dona tant fora de l'activitat esportiva (sala fisioteràpia i rehabilitació) com en els propis entrenaments i partits (fisioterapeuta, metge). A més totes les persones que practiquen activitat futbolística amb l'ABJ disposen de cobertura en cas d'accident i periòdicament passen una revisió mèdica i esportiva en els Serveis Mèdics del Club.