Agrupació Barça Jugadors, formació especial per els nostres Jugadors

L'Agrupació Barça Jugadors som una institució basada en els valors de solidaritat, esforç i treball en equip. La nostra missió és vetllar per la qualitat de vida de totes aquelles persones que han suat la samarreta del FCBarcelona a nivell relacional, econòmic, esportiu i formatiu.

En aquesta línia, l'Àrea de Formació i Desenvolupament ofereix serveis formatius i d’orientació professional als exjugadors, acompanyant els jugadors en actiu en la seva etapa de transició professional.

FORMACIÓ: ENTRENA'T PER JUGAR EN UN ALTRE CAMP

Tant si has acabat la teva carrera professional de jugador recentment com si estàs treballant des de fa temps, decidar un temps a l'actualització dels teus coneixements sempre t'ajudarà.

L'Agrupació ofereix un espai obert on l’exjugador del Barça trobarà un conjunt de propostes formatives a través de les quals adquirirà coneixements, eines i habilitats específiques que el permetran desenvolupar-se tant en l’àmbit personal com professional.

Aquestes propostes formatives tocaran diferents àmbits del teu desenvolupament. Tant seran doncs, propostes de creixement i motivació personal, habilitats idiomàtiques, ofimàtica.. com una formació dirigida a tots aquells socis que busquen una formació especifíca que els capaciti per a exercir un determinat rol professional en l'esport; o formació més lúdica que reforci habilitats/capacitats personals bàsiques.

Aquestes formacions poden adoptar diferents formats (curs, taller, conferència…) en funció del públic i objectius establerts.