La Trobada Barça Jugadors és una ocasió molt especial per reviure el futbol i retrobar-se amb antics companys de vestidor. Fem barcelonisme!

T’esperem a la cita anual dels exfutbolistes del Barça que es farà a Cervera el proper dissabte, 15 de juny. Una jornada de retrobament, futbol i records. Amb tots els elements perquè sigui una festa inoblidable: partits, visita per acompanyants al museu dels germans Márquez , activitats infantils, dinar de germanor, el bus del Barça... I amb novetats com bus gratuït des de Barcelona per a tots els assistents. A més, els infants fins a 14 anys tenen la inscripció gratuïta.
 
I aquest any ens retrobarem amb els companys i companyes que fa 25 anys van guanyar el doblet amb el Juvenil Sub19 i la Copa de la Reina amb el FCB Femení.
 
Fes la teva inscripció. Tens temps fins el 31 de maig!
 

Programa de la Trobada 15 de juny

 
  • 8 hores Sortida dels autocars des del Camp Nou (servei gratuït) Inscripció prèvia imprescindible.
  • 9.15 hores Recollida d’acreditacions i obsequis. Camp Municipal d’Esports de Cervera. Carrer Estadi, 9. Aparcament gratuït. Presència de l’Autocar i les Copes del Barça. Begudes gratuïtes gentilesa de Damm i degustació de iogurts gentilesa d’El Pastoret.
  • 10 hores Inici dels partits entre exfutbolistes del FC Barcelona. Exclusiu Exfutbolistes FC Barcelona / Inscripció prèvia imprescindible. L’hora exacte del partit es comunicarà una vegada realitzada la inscripció.
  • 10.30 hores Activitat pels acompanyants: visita pel centre històric de Cervera i a la col·lecció de motos dels germans Márquez. L’autocar ens acostarà al centre i l’activitat es farà a peu. Inscripció prèvia imprescindible. Tornada al camp a les 12.30 hores. Activitat gentilesa de la Confederació de Penyes Barcelonistes Lleida Sud.
  • 13 hores Finalització dels partits
  • 14 hores Parlaments institucionals i Dinar de Germanor de la Trobada. Commemoració del 25è aniversari del Doblet del Juvenil Sub 19 del Barça i de la Copa de la Reina del FCB Femení. Pavelló Polivalent. Av. Guissona, s/n. Aparcament gratuït / Obertura de portes a les 13.45 hores.  Taules de 10 persones, cal comunicar-la en el moment de la inscripció. Servei gratuït de monitors per als infants.
  • 17 hores Sortida dels autocars cap al Camp Nou.
 

I de regal: Motxilla ABJ 2019

 
Els exjugadors i exjugadores participants a la Trobada rebran com a obsequi una motxilla exclusiva de l’ABJ. També es podrà adquirir a un preu de 20 euros. A la bossa de l’exjugador també hi haurà altres detalls gentilesa de Josma, la Federació de PB Lleida Sud i el FC Barcelona.
 

Preus

 
Preu únic: 40 euros
Infants fins a 14 anys: gratuït
Autocar des de Barcelona: gratuït
Nou soci: Si no ets soci de l’Agrupació i vens a la Trobada et regalem la quota de soci fins el 31/12/2019
Inscripcions fins el 31 de maig.