Local

Nou trimestre, noves formacions

A l’anglès se sumen cursos d’àmbit digital i social dirigits a exfutbolistes del FC Barcelona

L’arribada de l’abril obra el segon trimestre de l’any i amb això l’Agrupació renova els seus cursos de llengua anglesa i s’afegeixen tres noves formacions transversals que permetran formar-se en el camp digital i social.

En un món globalitzat com l’actual és imprescindible dominar la llengua anglesa. Per això s’han renovat els cursos d’Anglès i l’especialització per a entrenadors per a potenciar el coneixement d’aquesta llengua per als exfutbolistes blaugrana. Els cursos d’Anglès començaran la setmana del 19 d’abril i acabaran la setmana del 21 de juny, com sempre hi haurà diferents nivells per a tothom. Cada soci podrà triar entre els següents quatre nivells: Basic English, Low Intermediate, High Intermediate i Advance. No obstant això, en cas de dubte, es realitzarà una petita prova per determinar el nivell. 

Anglès
Sigui quin sigui el teu objectiu amb l’anglès podem ajudar-te. Tenim cursos de tots els nivells en diferents horaris i adaptats a les teves necessitats.
veure més

D’altra banda el curs d’Anglès per entrenadors començarà l’última setmana d’abril i acabarà simultàniament amb l’altre curs de llengua la setmana del 21 de juny. Aquí també hi haurà dos nivells l’Upper-intermediate i l’Advance. 

English for Coaches
Una oportunitat per perfeccionar l'idioma i millorar les teves habilitats comunicatives en diferents situacions reals del teu dia a dia de treball.
veure més

Nous cursos transversals

Els tres nous cursos que s’afegiran aquest trimestre permetran als socis de l’Agrupació poder créixer de forma transversal. A partir d’aquestes propostes podran conèixer una mica millor la tecnologia, així com dinàmiques per millorar el treball en grup per a fer equip i eines per afrontar de la millor forma la jubilació.  

CloudComputing: Einer 2.0 per treballar al núvol. En aquesta formació els membres aprendran a fer servir el que s'ha batejat com a 'Cloud Computing', és a dir, els serveis que ens permeten guardar i accedir als nostres arxius des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. En aquest curs s’aprendran quines són les eines per a treballar en equip, accedir als documents, millorar la productivitat. Diferents recursos que permetin que l’ús de la tecnologia sigui més senzilla.  El curs estarà impartit per Jordi Flamarich, periodista, consultor i formador en comunicació 2.0. Aquest començarà el 17 maig i es realitzarà cada dilluns i dimecres de 18 a 19.30 fins al 14 de juny.

CloudComputing: Eines 2.0 per treballar al núvol
Aprendràs a gestionar i compartir de manera eficient la informació en línia. Descobriràs eines per treballar en equip i millorar la teva productivitat.
Veure més

Fem equip! Joves, pares i entrenadors/es. En aquest curs els socis trobaran eines per fer equip a partir de la cohesió dels joves i les seves famílies. La metodologia d’aquest curs se centrarà en sessions participatives basades en les experiències dels assistents, com també l’exposició i estudi de casos reals. El curs estarà moderat per Jaume Martí, psicòleg esportiu, director del centre Psicosport i simpatitzant de l’Agrupació. Les sessions seran cada dijous de 17.30 a 19h i aniran del 13 de maig fins al 17 de juny. 

Fem Equip! Joves, pares i entrenadors/es
Eines per cohesionar el teu equip i construir conjuntament amb les famílies un projecte esportiu sòlid i guanyador. Dirigit a entrenadors/es i monitors/es.
Veure més

Prepara’t per la jubilació. En aquest webinar de tres sessions es prepararà de la millor manera als membres de l’Agrupació per a la jubilació. Tot centrat en poder fer una adaptació positiva i saludable cap al nou cicle vital. Cada una de les sessions comptarà amb experts en diferents camps com la planificació legal, la planificació econòmica i la planificació asseguradora. Cada una de les sessions durarà 1h i 15, i seran els dimarts 11, 18 i 25 de maig. 

Prepara’t per la jubilació
Curs dirigit a aquelles persones properes a la jubilació que volen una adaptació positiva i saludable a aquesta nova etapa per gaudir-la al màxim.
Veure més

 

Més notícies aquí