Cursos d'anglès

Cursos d'anglès

Cursos per millorar totes les competències de l’idioma, especialment la comunicació, i amb possibilitat d'aconseguir un titol acreditat per la UB i presentar-te als exàmens de Cambridge.

La finalitat principal de cursos d’anglès és millorar la capacitat de comunicació entre els alumnes. Per això les classes es centraran en facilitar el recursos necessaris per adquirir un nivell òptim de comprensió, redacció i expressió de l'idioma.

Les classes es duran a terme en la modalitat online, amb grups reduïts i adaptats als diferents nivells. Actualment oferim 3 cursos:

  • Nivell inicial
  • Nivell ntermig
  • Nivell avançat.

Es realitzarà una prova de nivell a tots els alumnes abans de començar el curs que consistirà en un test escrit i una petita conversa en anglès.

Un cop finalitzat el curs, es podrà fer un examen per obtenir el certificat/ títol corresponent al nivell assolit. Aquest certificat /títol estarà acreditat per la Universitat de Barcelona (Opcional per qui ho vulgui. Serà presencial i es farà entre juny i juliol un cop acabin les classes)

Els alumnes també tindran opció a presentar-se als exàmens oficials de Cambridge un cop finalitzat els curs. (cost a part a assumir per l’alumne però la gestió de la inscripció i de l’examen es farà des de l’Agrupació) (B1 PET – B2 FIRST – C1 ADVANCED – C2 PROFICIENCY)

www.edist.cat

INSCRIU-T'HI (exclusiu membres Agrupació)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut