Anglès

Anglès

Oferim cursos dinàmics i pràctics que t’ajudaran a millorar totes les competències de l’idioma, especialment la comunicació, perquè puguis enfrontar-te amb seguretat a qualsevol situació real.

Les classes es duran a terme en modalitat online, en grups reduïts per a que tinguis una atenció personalitzada i fomentar així la interacció entre els companys.

INSCRIU-T'HI (exclusiu membres Agrupació)

Objectius dels cursos d'anglés

L'objectiu principal de tots els cursos d'anglès és el desenvolupament de les habilitats comunicatives dels estudiants, és a dir, ser capaç de parlar i entendre als parlants nadius. Els cursos ajuden als estudiants a enfrontar-se a situacions reals i quotidianes del dia a dia, i també a situacions professionals (habilitats de presentació, comunicació per correu electrònic, etc. A més, un objectiu clau d'aquest cursos és el de gaudir de l'experiència d'aprenentatge en un ambient divertit i dinàmic.

Metodologia

La majoria de clases se centraran en un tema o tasca en particular. Cada tema inclourà una varietat de vocabulari i construccions gramaticals. D'aquesta manera, els estudiants seran capaços d'expressar-se en qualsevol situació. Els estudiants i el professor continuaran treballant junts en el desenvolupament de temes que són interessants per tots. Els alumnes també veuran videoclips per tal de contextualitzar els temes i practicar la comprensió de parlants nadius de diferents parts del món.

Nivells

Hi ha diversos cursos que van des de l'intermig baix (A2/B1) fins a l'avançat (C1).

INICI: 2023

Indica’ns el curs que més t’encaixa i contactarem amb tu per donar-te’n més detalls!*En cas de dubte, es realitzarà una petita prova per determinar el nivell.

INSCRIU-T'HI (exclusiu membres Agrupació)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut