Esdeveniments

Tot tipus d'esdeveniments d'empresa amb exjugadors del FC Barcelona
Coach Values, el programa de Team Building de l'Agrupació.

Si busques donar un toc diferent al teu esdeveniment corporatiu, a l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona t’oferim la possibilitat de comptar amb la presència d’aquells que directament han defensat la samarreta del FC Barcelona.

Team Building Coach Values

Jornada d’activitat en què exjugadors del FC Barcelona comparteixen valors viscuts al Club amb equips de treball d’empreses. A través d’una sessió teòrica i pràctica al camp de futbol s’hi treballen aspectes com el treball en equip, la comunicació o la companyonia.

Entrenament ADN Barça

S’ofereix la possibilitat de participar en una sessió d’entrenament seguint la metodologia Barça. Està dirigit per exjugadors del Club.

Partits

L’Agrupació organitza un combinat d’exjugadors del FC Barcelona per jugar contra un equip d’empresa. Es poden fer equips tant masculí, femení o mixt i de diferents edats. El partit es pot jugar a les instal·lacions del Club o en un camp extern.

Conferences

Xerrades d’exjugadors blaugrana en què es posa èmfasi en com han traslladat els valors viscuts a la seva activitat habitual al llarg de la seva vida.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut