Partits Amistosos i Solidaris

Els equips de l'Agrupació juguen partits arreu de Catalunya i la resta del món, especialment per causes solidàries, centenaris de clubs o esdeveniments de caràcter social.

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, a través dels equips d'exfutbolistes del Barça, fa costat a causes benèfiques, als clubs de futbol que celebren el seu centenari o a tot tipus d'esdeveniments de caràcter social o institucional.

Gràcies a la gran quantitat d'exjugadors i exjugadores que participen en l'activitat esportiva de l'entitat, es poden configurar equips masculins i femenins de diferents edats i a mida de cada ocasió, i sempre integrats per exfutbolistes blaugrana de qualsevol categoria.

CONTACTA amb nosaltres i et donarem tota la informació.

AJFCB Femení amistós a Taradell

En els últims anys, els equips de l'Agrupació de Jugadors han participat de causes benèfiques i socials com la lluita contra el càncer infantil, la Riuada del Francolí, el Torneig Solstaina, Sonrisa de Daniela, el Torneig Lloreda contra l'ELA o la Fundació Noelia.

Els exjugadors i exjugadores del FC Barcelona també han estat presents en centenaris de clubs de Catalunya com el Tiana, La Cava, Campdevànol o La Palma de Cervelló. També en Festes Majors o aniversaris de Penyes Barcelonistes. En ocasions, el fet de trobar-se per jugar amb altres equips de veterans i veteranes ha estat una bona raó per organitzar un partit amistós amb l'Agrupació, com el Quadrangular Femení de Taradell.

Partit AJFCB Masculí

Pel que fa a partits internacionals, l'AJFCB Masculí i l'AJFCB Femení han participat en esdeveniments d'impacte a nivell de la zona on s'han celebrat, com el Traditionmasters de Berlín, la promoció del futbol femení al Marroc o la captació de fons per un hospital infantil a Polònia.

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut