Àrea Esportiva

La pràctica del futbol, ja sigui en els entrenaments setmanals o en els partits, continua sent un dels principals serveis dels exjugadors i exjugadores del FC Barcelona que són socis de l'Agrupació.
L'Agrupació celebra el final de temporada al Camp Nou.

Entrenaments

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ofereix als seus socis l'oportunitat de participar en l'activitat esportiva de l'entitat. Perquè el futbol, no només veure'l sinó també jugar-hi, és una de les seves principals passions. Durant la setmana la Ciutat Esportiva del FC Barcelona és el punt de trobada de més de 150 exjugadors i exjugadores blaugrana que es troben per jugar a futbol. L'equip masculí entrena dues vegades per setmana (dimarts i divendres al migdia) mentre que l'ABJ Femení entre cada divendres al vespre.

Partits de futbol

Els diferents equips de l'Agrupació participen cada any en més de 50 partits i tornejos de tipologia diversa, en l'àmbit local i amistós, nacional, o internacional, recentment: el Sàhara, la República Txeca, Grècia, Dubai, Qatar o Alemanya. Així mateix, també participen en altres compromisos, com partits d'homenatges o partits de clubs centenaris de Catalunya.

D'altra banda, al llarg de l'any l'Agrupació organitza partits per als seus mateixos membres: els partits de Nadal, la Trobada, els partits d'estiu i els Triangulars +55. Els nostres equips es configuren a mida dels compromisos que atenem. Poden estar composats per exjugadors del primer equip i també per exjugadors de categories inferiors. Des del 2017 l'Agrupació també disposa de l'equip ABJ Femení.

Serveis de salut a l'exjugador/a

L'Agrupació disposa d'un servei propi de fisioteràpia i recuperació, tant en els entrenaments i partits com per poder fer l'atenció fora de l'activitat esportiva. A més totes les persones que practiquen activitat futbolística amb l'Agrupació disposen de cobertura en cas d'accident i periòdicament passen una revisió en els Serveis Mèdics del Club.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut