Beca formativa

Beca formativa de l'Agrupació

Amb l'objectiu de promoure la formació entre els exjugadors i exjugadores del FC Barcelona.

L'Àrea de Formació i Desenvolupament de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona llança una beca formativa per als socis de l'entitat. L'objectiu d'aquesta oferta és ajudar tots aquells socis que volen ampliar els seus coneixements o bé, adquirir-los dins el món de l'àmbit esportiu o en general.

Beca Formativa de l'Agrupació.

La beca inclou l'acord amb Barça Universitas que ofereix certificats online i màsters que, en aquest cas, la beca s'atribueix en funció de l'import de la formació. La beca també ofereix un Màster en Gestió Econòmica d'Entitats esportives de la mà de la Universitat de Barcelona.

Cal destacar que la beca també serà concedida a altres formacions que tinguin o no caràcter esportiu, al marge de les esmentades anteriorment, sempre que es compleixin els requisits necessaris. En aquests casos la beca serà concedida al 100% en formacions de 0€ - 5.000€, al 50% en formacions de 5.000€ a 15.000€ i al 20% en formacions de més de 15.000€

Per a poder accedir a la beca s'han de ser soci de l'Agrupació des de mínim 6 mesos abans de la data de la convocatòria, formar part de la Borsa de Treball de l'Agrupació i presentar una justificació de la idoneïtat de la beca per a finalitats de millora professional.

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut