Activitat social

Al llarg de la temporada s’organitzen diferents activitats i esdeveniments socials per fomentar els vincles entre exjugadors i simpatitzants.
Sopar Anual ABJ / David Cuella

L’Àrea Soci de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona s’encarrega de mantenir els vincles entre els exjugadors/es del FC Barcelona i donar-los els serveis que ajudin al seu benestar, tot promocionant valors com la companyonia, el barcelonisme, o treball en equip.

TROBADA BARÇA JUGADORS

Una jornada de retrobament d'exjugadors/es del Club en què es disputen partits de futbol i s'organitza altres activitats socials. Cada any se celebra en un punt de la geografia catalana diferent a finals de temporada.

SOPAR ANUAL

Sopar commemoratiu del Anual on hi participen cada any al voltant d'unes 400 persones, la majoria socis de l'Agrupació. És una celebració molt especial ja que hi assisteixen exjugadors/es del primer equip, directius del Club i personalitats rellevants del món polític i empresarial, per fer un balanç de l'any i felicitar-nos les festes.

FOLGA/FOLGUETA

Viatge de caire social i turístic dirigida als socis/es de l’Agrupació majors de 65 anys i de la qual es fan dues edicions. Una dedicada als exjugadors del primer equip i una altra en què els protagonistes són els exjugadors de categories inferiors.

OCI I LLEURE

Per enfortir els vincles entre els nostres membres i aprofitar la força d'un grup, al llarg de la temporada s'organitzen sortides i activitats dirigides a tots els socis de l'Agrupació i simpatitzants amb l'objectiu de fomentar les seves relacions a través de l'oci i la cultura.

SEU SOCIAL

A principis del 2020 l'Agrupació ha estrenat una nova seu social situada a l'immbole adquirit per l’entitat a la Travessera de les Corts, a tocar del Camp Nou. Aquesta seu reuneix tots els serveis als exfutbolistes del Club: fisioteràpia i recuperació, sales de formació, espai social, museu i espai d’oficines. Està previst que l’Agrupació estigui en aquesta seu mentre duri la construcció de l’Espai Barça.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut