Redacció d'informes esportius

Redacció d'informes esportius

Amb motiu de l’inici de la formació sobre redacció d’informes ens endinsem al contingut del curs per tal de conèixer una mica més la seva repercussió al món esportiu.

Vibliotec és una plataforma digital de formació en l’àmbit esportiu creada per Xavi Guilà i Lluís Casas i que compta amb un ventall de reconeguts docents, alguns d’ells, membres de l’Agrupació.

En aquesta ocasió, ens han preparat una formació a mida on aprendràs  de manera molt pràctica com obtenir i organitzar les dades, com trobar i interpretar una dada i com expressar una dada per tal de poder redactar informes de jugadors, entrenaments, partits... en 6 sessions: En aquest curs aprendràs a. Finalment es mostressin diferents tipus d'informes a manera exemple.

Característiques del curs

  • INICI: Dimarts, 10 de maig
  • CLASSES: Dimarts i dijous de 17:30 a 19:30h
  • FORMAT: Virtual, via zoom
  • INSCRIU-TE: Envia un correu a formacio@jugadorsfcbarcelona.cat

 

Els curs està dividit en 6 sessions:

Sessió 1: INTRODUCCIÓ : Introducció concepte informe i punts claus

Sessió 2: OBTENCIÓ I ORGANITZACIÓ DE DADES - Own data i big data - Softwares d’obtenció de dades - Importància de les bases de dades

Sessió 3, 4: REDACCIÓ D’INFORMES ESPORTIUS – Aspectes a tenir en compte a l’hora de fer un informe – Tipus d’informes – Estructura d’un informe – Tasca grupal.

Sessió 5: AVALUACIÓ I FEEDBACK - Posada en comú de la tasca individual - Exemples reals

Sessió 6: DAFO I CLOENDA

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut