Taller SportSalus

Taller SportSalus

L’ esport com a eina per a la prevenció de conductes de risc a l’adolescència.

L’adolescència és un moment vital clau en la vida d’una persona i on comencen a aflorar certes conductes de risc pròpies de l’edat.

Es l’etapa en què es comença a tenir més preocupació per la imatge arribant de vegades a tenir conductes obsessives, molts s’inicien amb el consum de tabac, alcohol i altres drogues, incrementa l’exposició a les pantalles, dispositius electrònics i xarxes socials.

El paper dels pares i mares, tutors, entrenadors... és clau com a referent i guia perquè aquestes conductes estiguin ben gestionades.

Tant si tens fills, nets o ets entrenador d’adolescents, aquest taller t’interessa!

Aprendrem com la correcta supervisió i la comunicació són les principals eines per gestionar conductes potencialment abusives i com l’exercici físic i l’esport van de la mà d’hàbits i rutines favorables que els allunyen de les addiccions presents en la nostra societat.   

El taller anirà a càrrec de la Fundació Esportsalus, entitat no lucrativa que des de l’any 1986 treballa en l’àmbit sociosanitari per a prevenir conductes de risc (com el consum abusiu de drogues) i assistir a col·lectius en risc d’exclusió social utilitzant l’exercici físic i l’esport com a eina principal. 

Quan es fa?

Data: dilluns 13 de juny

Horari: de 18h a 19:30h

Format online via zoom. Si no pots assistir, t’enviarem la sessió gravada per que la puguis veure quan puguis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut