Formació en temàtica esportiva

Formació en temàtica esportiva

Gratuïta i certificada. Especialitza't!

L’empresa Vibliotec, experta en la formació de temàtica esportiva, és una oportunitat única per a conèixer les competències clau dels més de 50 cursos que ofereix. Els socis de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona poden accedir-hi gratuïtament.

Des de la certificació en direcció esportiva, la creació d’informes esportius, passant per les metodologies per a la direcció d’equips o les claus per a generar entrenaments òptims. Tots els cursos són dirigits per especialistes en el camp de la direcció, psicologia, nutrició, salut i la tecnologia.

Per exemple, el curs de Certificació en competències de l’entrenador et proporcionarà les eines per a treballar les competències clau que ha de tenir aquesta figura com la cerca d’un estil propi, les competències comunicatives o la marca personal, entre d’altres. Es tracta d’un curs valorat en 190€ que és gratuït pels socis de l’Agrupació.

Si ets soci de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, truca al 93 330 18 68 o escriu a formacio@jugadorsfcbarcelona.cat per a aconseguir el codi d’accés a tots els cursos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut