L’ABJ, excel·lent en formació en el curs 2015-16

L’ABJ, excel·lent en formació en el curs 2015-16

L'entitat ha doblat el nombre de participacions en els seus cursos, alhora que s'ha incrementat la quantitat total d'alumnes respecte la temporada anterior

L’Agrupació Barça Jugadors ha tancat el seu curs acadèmic i arriba l’hora de posar nota a la rebuda que ha tingut l’oferta formativa implementada aquesta temporada 2015-16. Fins a 248 participacions s’han registrat en les diferents accions realitzades durant la temporada. Aquesta xifra suposa un increment de 137 participacions respecte l’any passat, és a dir, més del doble. Tanmateix, un número total de 90 alumnes han assistit als diferents cursos gestionats per l’ABJ, el que suposa un augment considerable respecte els 64 registrats la passada campanya.

D’altra banda, una mitjana de 10 alumnes han acudit als diferents tallers. Aquesta és una mostra més de l’aposta de l’Agrupació per treballar amb grups reduïts d’objectius similars, i així poder oferir al soci una formació feta a mida. De setembre del 2015 fins el juliol del 2016 s’han realitzat 21 accions formatives, amb una mitjana de 7 o 8 per trimestre, que han comptat amb un elevat nivell de participació i uns resultats acadèmics satisfactoris. Aquesta temporada s’ha donat un fort protagonisme a la vessant esportiva, així com a l’àmbit de les competències i habilitats professionals.

La competència lingüística en llengua anglesa també s’ha reforçat molt amb l’objectiu de satisfer diferents necessitats relacionades amb el món professional. És el cas dels cursos Effective Communication (orientat a l’empresa) i English for Coaches (per a entrenadors). També s’ha donat continuïtat a diferents cursos d’anglès que pretenen donar-ne coneixements per a un ús quotidià.  

A banda de les accions formatives programades al llarg de la temporada, s’han dut a terme dues conferències-col·loqui que han comptat amb l’assistència d’una quarantena de persones. La primera va estar relacionada amb les intel·ligències múltiples aplicades a l’esport, mentre que la segona va analitzar les greus conseqüències del trastorn del cop de calor. 

NOVA TEMPORADA, REPTES ACTUALITZATS

L’Àrea de Formació i Desenvolupament de l’Agrupació ha planificat ja l’oferta formativa que oferirà als seus socis el primer trimestre del curs vinent. Aquests tallers que s’impartiran entre setembre i desembre del 2016 mantenen la millora de les habilitats i competències professionals i la formació esportiva com a puntes de llança.

Tres cursos aniran en la direcció del primer eix. Practical English busca proporcionar als alumnes les eines necessàries per a consolidar la pràctica oral de l’anglès a partir dels coneixements obtinguts de manera teòrica. English for Travelling & Business II té l’objectiu de potenciar les habilitats comunicatives dels participants en diferents contextos del món de l’empresa i l’esport. Per últim, 10 claus per millorar la meva productivitat personal i professional és un curs que pretén facilitar als alumnes eines aplicables a l’entorn personal i/o laboral per a liderar de forma efectiva la gestió del dia a dia.

D’altra banda, per tal d’impulsar la formació esportiva es realitzarà el curs Mindfulness: una nova eina per potenciar el rendiment de l’esportista. Aquest taller busca donar a conèixer de forma breu i vivencial una nova tècnica que influeix de manera molt positiva en el rendiment de l’esportista, la consecució d’objectius i les relacions interpersonals entre l’equip. La formació va dirigida a entrenadors i jugadors que tinguin especial interès per conèixer noves eines de gestió d’equips esportius.

Finalment, l’Agrupació durà a terme dos cursos mes a nivell iniciàtic tant d’informàtica com d’anglès. El taller Gestiona online i estalvia’t temps, busca proporcionar als participants coneixements bàsics per a que puguin realitzar tràmits senzills de manera segura a través d’internet. D’altra banda, Iniciació a l’anglès pretén treballar vocabulari i expressions bàsiques de la llengua per poder fer front a diferents situacions comunicatives senzilles en un context quotidià. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut