Un agost amb el que més ens agrada: jugar a futbol

Un agost amb el que més ens agrada: jugar a futbol

Els equips de l'Agrupació han jugat a Planoles, Argentona i Coma-ruga

Tot i l’aturada normal de l’activitat ordinària, el futbol ha estat el protagonista del mes d’agost a l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ). Els equips d’exjugadors del FC Barcelona han participat en tres compromisos durant aquest mes a Argentona, Planoles i Coma-ruga.


A Argentona, i en el marc de la festa major, l’equip es va vestir de gala per acomiadar en Kike Vigatà, jugador que ha desenvolupat tota la seva vida esportiva a l’equip maresmenc i que fins la temporada passada ha estat implicat en l’equip de veterans.  El dissabte 6 d’agost l’equip de l’ABJ va guanyar per 3-1 un partit en què el reconeixement cap a la trajectòria de Vigatà va ser el protagonista. El capità, Javi Delgado, va ser l’encarregat de lliurar-li una samarreta especial amb el seu nom. Els gols blaugrana els van marcar el Chava Jiménez i en Dani Martínez (2).


El mateix 6 d’agost, i a la Costa Daurada, l’Agrupació va participar un any més en el 19è Torneig de futbol platja Eduard Manchón organitzat per la PB Coma-ruga. A més de recordar la figura de Manchón, en aquesta edició es va fer un reconeixement a l’exjugador i vicepresident de l’ABJ, Ferran Olivella, i també a Manel Vich, llegendari speaker del Camp Nou que va morir l’abril passat. Com és habitual, l’acte el va obrir un partit entre l’equip Amics de l’Eduard i l’equip +55 de l’ABJ. En les següents activitats també hi van participar els membres de l’ABJ, José Mari Bakero, Salvador Sadurní i Haruna Babangida.


Finalment, Planoles va acollir per tercera vegada una matinal de futbol de veterans. El camp de futbol de la localitat del Ripollès va ser l’escenari de dos partits entre els equips del poble i de l’ABJ. Sota la coordinació del directiu de l’Agrupació, Joan Garcia Orti, la jornada es va desenvolupar un any més entre la convivència i el gust pel barcelonisme i el futbol. Tots dos partits van acabar amb victòria blaugrana: el marcador del partit +55 va tancar amb un resultat de 2-5, amb gols de Kocsis, Guijo (2), Castaño i Sánchez. El resultat del segon partit va ser més contundent, 2-8, i per l’ABJ van marcar Sergio García, Molina (2), Fuentes, Landi (2) i Álvaro Gómez (2). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut