L’Agrupació promou la creació d’una nova base de dades del Barça

L’Agrupació promou la creació d’una nova base de dades del Barça

L'entitat ha signat un conveni amb l'empresa Citric per a elaborar una web que reculli l'empremta de tots els jugadors que han vestit l'elàstica blaugrana

L'Agrupació Barça Jugadors ha signat un conveni amb l'empresa Citric per a l'elaboració d'una base de dades de tots aquells futbolistes que han vestit la samarreta del Barça. El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i la responsable de la companyia, Anna Vila, han segellat l'acord aquest dimecres 13 de juliol. 

Es tracta de la versió online del Gran Diccionari de Jugadors del FC Barcelona, editat l'any 2015 pel FC Barcelona i l'Agrupació Barça Jugadors una obra creada a 26 mans que recopila els més de 2000 jugadors que han suat l'elàstica blaugrana. Igual que el llibre, la nova web inclourà tots els jugadors del FC Barcelona que han jugat amb el primer equip, tant oficials com no oficials. En aquest cas, però, també s'inclourà informació dels socis de l'Agrupació que hagi jugat  exclusivament a les categories inferiors del Club. 

Una de les principals avantatges del suport web és la possibilitat d'actualitzar permanentment les dades en base a nous partits o fitxatges. D'altra banda, la pàgina també permetrà la consulta creuada de dades. No només això, sinó que inclourà dades de tots els partits del Barça i imatges dels jugadors. A més, estarà editada en tres idiomes (català, castellà i anglès) per tal d'arribar a tots els culers independentment de la latitud en la que visquin. Es tracta d'un dels principals projectes de l'entitat per aquest any i es preveu que estigui enllestit pel tercer trimestre, entre el setembre i el desembre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut