L'Agrupació s'adhereix a la campanya #TotsSomLeoMessi

L'Agrupació s'adhereix a la campanya #TotsSomLeoMessi

En la Junta Directiva celebrada l'11 de juliol també es va fer balanç dels darrers esdeveniments organitzats per l'entitat i es va posar en comú la planificació del curs vinent

L'Agrupació Barça Jugadors ha decidit donar suport institucional a la campanya #TotsSomLeoMessi, engegada pel FC Barcelona el 9 de juliol. L'objectiu d'aquesta campanya a través de les xarxes socials és donar suport al davanter argentí arran de la pressió mediàtica que el futbolista està vivint aquestes darreres setmanes. La decisió s'ha pres en la Junta Directiva de l'Agrupació que s'ha celebrat el dilluns 11 de juliol.

Més enllà del posicionament a favor de la campanya de suport a Leo Messi, a aquesta reunió s'han tractat altres temes destacables. S'ha fet balanç de dos dels esdeveniments més importants celebrats per l'Agrupació el passat mes de juliol: el Premi Barça Jugadors i la Setmana Barça Jugadors. En tots dos casos la valoració del resultat final ha estat positiva. Respecte el primer s'està pendent només de saber quan es podrà lliurar el guardó al seu guanyador, Leo Messi. 

D'altra banda, també s'ha repassat la planificació que diferents Àrees de l'Agrupació han preparat de cara al primer trimestre del curs vinent que s'inicia al setembre. Els responsables de l'Àrea Social han compartit en la Junta Directiva la informació sobre les diferents activitats planificades a partir de la tardor. En la mateixa línia, integrants de l'Àrea de Formació i Desenvolupament han exposat l'oferta formativa de l'ABJ, dirigida als exjugadors del Club, per a la temporada vinent. 

Finalment, s'han repassat i aprovat els noms de les diferents persones i entitats que han passat a formar part de l'Agrupació. L'ABJ ha donat la benvinguda a 10 nous socis Jugadors: Damià Abella, Daniel Huerto, Juan Garcia, Joan Gimeno, Oscar Lausín, David Piera, Josep Maria Pujol, Joan Rueda i Adjutorio Serrat. D'altra banda, també s'ha incorporat una nova sòcia simpatitzant, M. Carmen Quiroz, i la PB Berga s'ha donat d'alta com a nova Penya Carnet d'Or. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut