Els col·laboradors, l'engranatge de l'ABJ

Els col·laboradors, l'engranatge de l'ABJ

65 socis i simpatitzants realitzen tasques per l'Agrupació de manera desinteressada

”Ensobro quan cal, he anat a actes de penyes a parlar com a exjugadora del Barça, també he fet visites a residències de gent gran o de persones amb trastorns psicològics en representació de l’entitat” explica Carme Nieto, sòcia i col·laboradora de l’Agrupació Barça Jugadors. Nieto és una de les 65 persones que dediquen part del seu temps a realitzar diferents tasques de l’ABJ de manera desinteressada. Rupert Rafel, simpatitzant de l’Agrupació, també és col·laborador. “Ajudo amb el material esportiu: el comptem, preparem l’equipació quan van a jugar els equips, els posem apunt i els tornem a rebre”, ha comentat Rafel, qui porta més de 40 anys com a col·laborador.

El dijous 30 de juny al migdia es va celebrar un petit àpat entre els treballadors de l’Agrupació i el col·lectiu de col·laboradors com a acte de reconeixement i germanor dins l’entitat. Els col·laboradors realitzen feines indispensables pel correcte funcionament de l’ABJ en el seu dia a dia. Aquestes tasques són molt diverses: participació en l’organització d’actes, participació en la junta directiva, organització d’activitats esportives, tasques logístiques i de manteniment...

Però, què els  aporta a aquestes persones invertir part del seu temps de manera desinteressada? Per a Nieto, la vocació social de l’Agrupació és una vessant clau en la seva participació “duc a terme tasques que m’omplen molt personalment com visitar residències de gent gran o persones amb malalties psicològiques”. Per la seva banda, Rupert destaca la rellevància de la tasca que l’entitat realitza envers els exjugadors “el projecte de l’Agrupació m’agrada perquè cada vegada se centra més en les necessitats de la gent gran i els exjugadors; se’ls ajuda amb els cursos i altres activitats”.

Una altra vessant que els col·laboradors destaquen per a participar de l’Agrupació és la relació personal i el vincle d’amistat que es genera entre els integrants de l’entitat. Així ho ha destacat Rupert: “Estar amb els companys m’aporta una satisfacció personal. Ens hi sentim bé”. Nieto ha ressaltat “la gratitud” cap a l’Agrupació com un element clau per seguir participant-hi: “és una manera de retornar, tant a l’ABJ com a la gent que en forma part, tot el que m’ha donat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut