L’equip de l’Agrupació disputa dos partits d'homenatge

L’equip de l’Agrupació disputa dos partits d'homenatge

La celebració del centenari de l’AE Monistrolenca i un triangular en memòria d’un exfutbolista català han marcat l’activitat esportiva de l’entitat

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors ha disputat dos partits aquest cap de setmana. El primer, es va disputar en el marc de la celebració del centenari de l’AE Monistrolenca, contra els veterans de l’equip moianès. El matx va despertar una gran expectació a al vila, com va demostrar la notable assistència per part dels veïns.

La jornada va estar marcada per diferents homenatges, ja que Monistrol i el FC Barcelona guarden un vincle especial.  Durant la mitja part de l’enfrontament, es va retre un reconeixement als germans Roger i Genís Garcia Junyent, amb passat blaugrana i un profund arrelament al municipi. També es va homenatjar el fill de Ladislau Kubala, ja que el seu pare va viure a Monistrol durant el seu primer any a Catalunya i hi va tornar repetides vegades per a recuperar-se de diferents lesions.

Entrant ja al terreny futbolístic, el partit va ser plàcid pels interessos blaugranes. El resultat de 8 – 2 al marcador final reflecteix la superioritat visitant. Els golejadors van ser Sergi Garcia, Jordi Martínez (2), Xavi Molist (2), David Fuentes (2) i Álvaro Gomez. L’entrenador Josep Palau va comptar amb 13 jugadors més a la seva disposició: Joan Cañadas, Javi Delgado, Marcos Zamora, Xavi Vilches, Sergi Martínez, Florenci Toro, Andreu Ferrés, Sergio Chavarría, Joan Blanquera, Sebastià Herrera, José Pérez Humanes, Enric Sala, José Antonio Cuadrado.

Partit d’homenatge a Jordi Rubió

L’equip de l’Agrupació va disputar un triangular en homenatge a Jordi Rubió, exfutbolista que va centrar la seva trajectòria en diferents equips catalans i va morir recentment en un accident d’escalada. Tot i que Rubió no va vestir la samarreta blaugrana, diferents integrants de l’equip de l’ABJ havien compartit vestuari amb ell en altres equips, i l’Agrupació no va dubtar a participar de l’homenatge.

La UE Mercantil, equip en que Rubió va militar, va organitzar un triangular en que a més del seu equip de veterans van participar els Veterans del Granollers i l’equip de l’Agrupació. L’equip blaugrana va empatar a un contra el Granollers, amb gol de Javier Botella, i va perdre 2 – 1 contra la UE Mercantil, amb diana de Marco A. Escobar.

El tècnic José Ramírez “Lico” va comptar amb 14 futbolistes més sota les seves ordres: Andreu Ferrés, Joan Garcia Orti, Ignasi Guifré, Fernando Navarro, Miguel Guzmán, David Forzar, Dani Vila, Daniel Cusiné, Florenci Toro, Salva Pérez, Josep Lluís Ferrer Espín, Joan Carles Hidalgo, José Manuel Guijo, Jordi Torcal. Després del partit, l’equip va entregar una samarreta al fill de Rubió. La jornada va comptar amb la presència de representants institucionals dels tres clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut