L’ABJ signa un conveni de col·laboració amb PageGroup

L’ABJ signa un conveni de col·laboració amb PageGroup

L’entitat ha arribat a un acord amb l’empresa per tal de realitzar accions conjuntes que facilitin la formació i la inserció laboral dels socis de l’Agrupació

L’Agrupació Barça Jugadors ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Page Group per tal de realitzar accions conjuntes que facilitin la formació i la inserció laboral dels socis de l’entitat. PageGroup és una consultora líder a nivell internacional en selecció de comandaments qualificats, intermitjos i directius. L’ABJ i PageGroup treballaran de manera coordinada per millorar l’eficiència del servei de formació i assessorament laboral que l’Agrupació ofereix als seus socis.

Aquest acord és fruït de la vocació de l’ABJ per millorar la formació dels seus MEMBRES, així com de prestar-los-hi un servei d’assessorament en la recerca de feina. L’Àrea de Formació i Desenvolupament seguirà ocupant-se de la formació dels socis, així com del seguiment i la recerca de llocs de feina que s’ajustin als diferents perfils dels interessats.

Per la seva banda, PageGroup col·laborarà oferint diferents serveis d’assessorament laboral. D’una banda realitzarà entrevistes personalitzades als candidats prèviament validats per l’ABJ i durà a terme tests psicotècnics i d’altres proves de personalitat, així com proves tècniques per als llocs de feina que ho requereixin. També facilitarà píndoles de formació i eines de recerca de feina atenent a les necessitats dels candidats. Finalment, PageGroup incorporarà els socis que hagin passat un procés de selecció als processo de selecció de la pròpia empresa, sempre seguint les recomanacions de l’ABJ i tenint en compte aquest fet en la valoració dels seus currículums. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut