IESE Experience: aplicar els valors del Barça a l'empresa

IESE Experience: aplicar els valors del Barça a l'empresa

L'esdeveniment celebrat el divendres 17 de juny buscava mostrar als treballadors d’un banc austríac l'aplicació de la metodologia que han viscut els jugadors del Barça al món empresarial

El divendres 17 de juny al matí es va dur a terme la jornada IESE Experience, organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors en què treballadors del món empresarial en contacte amb aquesta escola de negocis van poder acudir a una sessió teòrica i presenciar una pràctica del mètode Barça. Els assistents, en la seva majoria procedents d’Àustria, eren treballadors del banc austríac Erste Group. En un matí en que es van celebrar diversos esdeveniments, membres de l’ABJ van exposar a la comitiva de IESE la metodologia del club i la seva utilitat a l’hora d’aplicar-la al món empresarial.

En primer lloc, els assistents van rebre una xerrada a la seu de IESE per part d’un professional de l’Escola i del president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda. Alfonseda va dedicar la seva part exposar el model formatiu de La Masia, això com els valors de l’ABJ i del club.

Posteriorment, la comitiva va assistir a una sessió teòrica sobre l’aplicació de la metodologia Barça al món empresarial, una xerrada  que va anar a càrrec de l’entrenador, exfutbolista i directiu de l’ABJ Xavier Molist. L’acte es proposava crear un paral·lelisme entre la formació acadèmica i els valors que l’esport hi transmet i els valors de l’empresa. Així, concepte com motivació, comunicació, lideratge i treball en equip van ser dels més treballats durant la jornada.

Després es va passar a l’aplicació pràctica d’aquests conceptes sobre la gespa. Ja als camps d'entrenament, es va dur a terme una sessió en què quatre integrants de la comitiva van participar amb l’equip de l’ABJ. La resta dels assistents van exercir d’observadors i van tenir la oportunitat de veure l’aplicació pràctica sobre el terreny de joc de tots els conceptes que havien escoltat durant el matí. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut