IESE Experience: portar els valors ABJ a l'empresa

IESE Experience: portar els valors ABJ a l'empresa

L'esdeveniment celebrat el divendres 3 de juny buscava mostrar a un grup d'alumnes de l’escola de negocis l'aplicació de la metodologia d'aprenentatge blaugrana al món empresarial

El divendres 3 de juny al matí es va dur a terme un IESE Experience, un jornada organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors en què alumnes de l’escola de negocis van poder acudir a una sessió teòrica i presenciar una pràctica del mètode Barça. En un matí en que es van celebrar diversos esdeveniments, membres de l’ABJ van exposar a la comitiva de IESE la metodologia del club i la seva utilitat a l’hora d’aplicar-la al món empresarial.

En primer lloc, els jugadors de l’equip de l’Agrupació Barça Jugadors van assistir a una xerrada teòrica sobre els valors i la metodologia que formen l’anomenat ADN Barça. Posteriorment, el grup d'alumnes del IESE va assistir a una sessió teòrica sobre l’aplicació de la metodologia Barça al món empresarial, una xerrada que va anar a càrrec de Joan Vilà, membre de l'Àrea de Metodologia de l'FCB.

Ja als camps d'entrenaments, es va dur a terme una sessió d’entrenament en què quatre integrants de IESE van participar amb l’equip de l’ABJ. La resta de la comitiva de la universitat va exercir d’observadors i va tenir la oportunitat de veure l’aplicació pràctica sobre el terreny de joc de tots els conceptes que havien escoltat durant el matí. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut