Juliano Belletti, protagonista del Seguim en Joc que s’estrenarà diumenge 5 de juny a Barça TV

Juliano Belletti, protagonista del Seguim en Joc que s’estrenarà diumenge 5 de juny a Barça TV

El programa de l’Agrupació Barça Jugadors entrevista l’heroi de París, qui actualment és integrant dels FCB Legends i ambaixador de l’entitat i del FC Barcelona arreu del món

El programa de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) a Barça TV, "Seguim en Joc", entrevista Juliano Belletti, jugador del primer equip entre el 2004 i el 2007, en la seva edició del juny que s'estrena el diumenge 5 a les 20.30 hores. El lateral brasiler serà sempre recordat pel seu gol a la final de la Champions de l'any 2006 que va posar l'orelluda rumb a Barcelona per segona vegada en la història del club: "veure l'estadi i estar de nou a la ciutat em porta molt bons records dels tres anys viscuts, anys increïbles en que vaig tenir la possibilitat de fer feliços els aficionats".

L'equip de Seguim en Joc entrevista Belletti a l'estadi, al costat de la Champions que va ajudar a guanyar, i també l'enregistra jugant un partit amb l'equip de l'ABJ, així com en la presentació del nou Camp Nou. El brasiler segueix lligat al club i a l'entitat, ja que exerceix d'ambaixador del FC Barcelona i de l'ABJ arreu del món: “si sóc un exfutbolista feliç és perquè puc portar el nom d’aquest club arreu del món, jugant a futbol i compartint moltes de les idees que té aquest club per a millorar el futbol i la societat”, afirma Belletti.

Compromís amb el joc net

El programa també repasa la campanya del Premi Barça Jugadors, distinció creada per l'ABJ i patrocinada per Estrella Damm per reconèixer el jugador del Barça amb més joc net de la temporada, iniciada el 25 de maig. Tot aquell que ho desitgi podrà votar pel jugador del Barça amb més joc net d'aquesta campanya clicant AQUÍ. Posteriorment, un jurat decidirà quin és el jugador que s’emporta la distinció entre els jugadors més votats. 

La Folga 65

El Seguim en Joc d'aquest mes de juny repassa el viatge de La Folga 65, una trobada que se celebra anualment i reuneix un grup d'anitcs jugadors del primer equip i socis de l'ABJ, que aquest any ha arribat a la seva desena edició. L'expedició va sortir del Camp Nou el 18 de maig rumb a Salou, on es va celebrar l'esdeveniment. Entre els més de trenta participants hi va figurar Juan Seminario, exjugador peruà del Barça actualment afincat a Mallorca, qui assegura que “ha sigut un gran orgull per a mi retrobar-me amb companys en aquesta reunió d’amics i sobretot de barcelonisme. M’he trobat com a casa, ha sigut una gran experiència, feia anys que no em sentia així”. 

Esport, formació i barcelonisme

El 18 de juny tindrà lloc a Figueres la 15a Trobada de Jugadors organitzada per l’ABJ i el programa se'n fa ressò. L’acte no només va destinat a exjugadors del club sinó també a les seves famílies. Amb aquesta idea l’Agrupació ha planificat diferents activitats per a tots els perfils d’assistents. 

D'altra banda, es repassen diferents partits jugats per l'equip de l'Agrupació durant el mes de maig. És el cas de l'enfrontament amistós entre els blaugranes i el veterans CF Torrefarrera en el marc de la Trobada de Penyes de Lleida sud i la Franja i la participació del conjunt de la ABJ en un partit amb motiu del centenari del CF Cardedeu. 

Finalment, es parla d'una de les formacions impartides per l'ABJ aquest darrer semestre: Psicologia esportiva. En aquest curs es busca donar a conèixer els factors psicològics i emocionals que influeixen en l’entrenament i el rendiment esportiu. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut