L'ABJ ofereix descomptes a socis i simpatitzants en quatre campus d'estiu

L'ABJ ofereix descomptes a socis i simpatitzants en quatre campus d'estiu

Per tal d’aconseguir les millors avantatges i serveis per a tots els socis s’ha arribat a un acord amb quatre campus d’estiu amb multitud de propostes d’activitats esportives

 

Des de l’Àrea Social de l’Agrupació Barça Jugadors i amb l’esperit d’aconseguir les millors avantatges i serveis per a tots els socis s’ha arribat a un acord amb quatre campus d’estiu situats a diferents punts de Barcelona i amb multitud de propostes d’activitats esportives per oferir als fills, néts i familiars dels nostres socis un estiu ple d’esport a un preu especial.

  • Campus Star’s Padel a Cornellà. En aquest campus es realitzaran diferents activitats esportives com pàdel, piscina a les instal·lacions de Can Mercader, esports alternatius, activitats en anglès, gimcanes i excursions a parcs aquàtics. Aquest es realitzarà del 27 de juny al 29 de juliol i del 29 d’agot al 9 de setembre i va dirigit a nens d’entre 5 i 16 anys. Els horaris poden ser de les 9 a 14 les hores o de les 9 a les 17 hores amb dinar i berenar inclòs. Es durà a terme una reunió informativa el divendres 17 de juny a les 19 hores.
  • Summer Camp Escola Lleó XIII a Sant Gervasi. En aquest campus es realitzaran diferents activitats esportives com natació, tennis, esports alternatius, bàsquet, futbol, gimcanes i jocs de pistes. Tot plegat, íntegrament en anglès. A més de les activitats al recinte es duran a terme excursions setmanals a diferents llocs com Marineland, Waterworld o el Tibidabo. Aquest campus dirigit a nens d’entre 3 i 12 anys es realitzarà del 22 de juny al 29 de juliol.  Els horaris poden ser de les 9 a 13 les hores o de les 9 a les 17:30 hores amb dinar i berenar inclòs. Es duran a terme dues xerrades informatives: la primera el divendres 20 de maig a les 16:30 i a les 17:30 hores i el dijous 16 de juny a les 17:30 hores.
  • Esplai i Campus Club Tennis la Salut al barri de La Salut de Barcelona. En aquests campus es realitzaran diferents activitats esportives com natació, tennis, pàdel, sing and song i piscina lliure. Les sessions es faran parcialment en anglès i també es realitzaran excursions a llocs com Waterworld o Marineland. Depenent de la seva edat, els nens es poden inscriure a l’esplai, aquells que tinguin entre 3 i 11 anys, o al campus, aquells que en tinguin entre 12 i 15. Els horaris de l’esplai seran de les 9 a les 14 hores sense dinar o de 9 a 18 hores amb dinar i berenar inclosos. El campus, en canvi, durarà de les 9 a les 15 hores. Els interessants poden acudir a una sessió informativa el divendres 10 de juny a les 18 hores.
  • Campus Juliol Club Esportiu Laietà al barri de Les Corts de Barcelona. Del 27 de juny al 29 de juliol aquest campus realitza dos projectes paral·lels depenent de l’edat dels interessats. Al Campus Nens, dirigit a persones d’entre 3 i 11 anys, es realitzaran diferents activitats esportives com natació, tennis, pàdel, esports alternatius, bàsquet, patinatge, hoquei, hip-hop, anglès, gimcanes i jocs de pistes. Al campus jove, dirigit a persones d’entre 12 i 16 anys, també es realitzaran activitats esportives com tennis, pàdel, piscina, vela, activitats aquàtiques, hip-hop i d’altres esports. En ambdós casos es duran a terme excursions a llocs com Waterworld, Marineland o Port Aventura. Els horaris seran de les 9 a les 13 hores sense dinar o de 9 a 18 hores amb dinar i berenar inclosos. Es durà a terme una sessió informativa pels interessats el dimecres 15 de juny a les 19 hores.D’altra banda es realitzarà un altre campus del 3 d’agost al 9 de setembre on es realitzaran activitats similars. La única diferència és que aquest només va dirigit a nens d’entre 3 i 12 anys i l’horari serà de 9 a 17 hores amb dinar i berenar inclosos.

[[BOTOVERMELL::Full informatiu Campus Esportius Estiu 2016++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/233/813/original/Campus_Estiu_triptic_2016.v1463479140.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut