El peruà Juan Seminario, convidat d’honor de la 10a Folga 65

El peruà Juan Seminario, convidat d’honor de la 10a Folga 65

La trobada que se celebrarà del 18 al 20 de maig a Salou reuneix antics jugadors del primer equip i socis de l'ABJ que tenen més de 65 anys en un acte de germanor

La Folga 65, una trobada que se celebra anualment i reuneix un grup d’antic jugadors del primer equip i socis de l’Agrupació Barça Jugadors de més de 65 anys, arriba a la seva desena edició. Aquest esdeveniment cent per cent barcelonista organitzat i patrocinat per la Fundació de l’Agrupació Barça Jugadors se celebrarà a Salou els dies 18, 19 i 20 de maig.

Des de l’any passat, a cada edició es convida a un antic jugador no resident a Catalunya ni Espanya per tal que també tingui l’oportunitat de gaudir d’aquests dies de retrobament, germanor i pur barcelonisme amb els antics companys i les seves parelles. En l’anterior edició va ser el torn de Hugo Sotil i aquest any l’assistent de luxe serà el peruà Juan Seminario, qui va vestir la samarreta blaugrana entre el 1964 i 1967.

En el seu desè aniversari, la Folga 65 compta amb una llista de convocats de llegenda: Alfonseda, Basora, Borras, Bustillo, Costas, Comas, Eladi, Fusté, Franch, Garriga, Laredo, “Lucho”, Mas, Martínez, Mora, Otero, Olivella, Paredes, Palau, Pinto, Pérez Boixadera, Pujol, Rifé, Rifé, “Ramoni”, Rexach, Roselló, “Rodri II”, Romea, Sadurní, Seminario, Torrent, Tejada, Zaldúa, Zabalza i Zuvuría ha confirmat la seva assitència a l'acte.

L’expedició rebrà la visita de l’alcalde de Salou, així com la de les principals autoritats de l’àrea d’esports de l’ajuntament de la localitat tarragonina. D’altra banda, també gaudiran de diferents activitats de caràcter social com una exhibició dels Xiquets del Serrallo o una visita a Port Aventura

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut