L'equip de l'Agrupació Barça Jugadors s'imposa per 9 a 1 als veterans del CF Vilamajor

L'equip de l'Agrupació Barça Jugadors s'imposa per 9 a 1 als veterans del CF Vilamajor

Els exjugadors del Barça van acudir a la cita convidats pel club vallesà en un matx que va servir de cloenda d'una jornada esportiva organitzada per la FCB Escola

L’Agrupació Barça Jugadors va disputar un partit el diumenge 1 de maig contra els veterans del CF Vilamajor. El matx disputat a la localitat vallesana es va emmarcar en una jornada esportiva organtizada per la FCB Escola. El CF Vilamajor va contactar amb l’entitat amb l'objectiu de celebrar aquest enfrontament amistós. Abans del partit l'ABJ va entregar una samarreta estil vintage al president del club. El matx va comptar amb Joan Vilà com a espectador de luxe.

El partit va ser plàcid pels interessos blaugranes. El 9 a 1 al marcador final reflecteix amb claredat la superioritat vistant. Els golejadors van ser Dani Martínez (3), Jordi Martínez (3), Marcos Zamora (2) i David Fuentes. L’entrenador Josep Ramirez “Lico” va tenir 10 homes més sota les seves ordres: Joan Cañadas, Daniel Cusiné, Jonathan Ortuño, Sebastià Herrera, Sergio Chavarría, Sergi Pérez, Sergi Martínez, Javi Delgado, Carles Rexach II i Javi Vilchez. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut