"D’on venim i cap a on anem", post al Blog del President

Segons Alfonseda, el creixement de l'Agrupació ha de seguir el mateix ritme que el creixement del FC Barcelona.

Ja fa 13 anys que vam heretar una gran Agrupació Barça Jugadors i Fundació Barça Veterans plenes dels valors i l’orgull dels exjugadors del FC Barcelona. Una sèrie de persones fins i tot van posar diners de la seva butxaca perquè la Fundació fos una realitat. Em pregunto moltes vegades si els Gràcia, Vergés o Biosca, ànimes de la nostra tasca, estarien orgullosos de nosaltres. I amb humilitat però també amb fermesa puc dir que la resposta seria totalment afirmativa.

Sé que a alguns membres de l’Agrupació els fa por créixer, però jo crec que el creixement és necessari i indispensable. El mateix FC Barcelona creix cada temporada, i nosaltres, en el nostre nivell, l’hem d’acompanyar. Avui, tots els exjugadors del club que ho volen, poden jugar a futbol. Avui, tots els exjugadors del Barça que ho necessiten, poden participar en cursos de formació per millorar les seves perspectives laborals. Podem oferir atenció mèdica i de recuperació física als nostres membres, que practiquen activitat esportiva d’una manera segura. Estem molt orgullosos de les ajudes que la Fundació Barça Veterans dóna cada any als excompanys que més ho necessiten, intentem facilitar llocs de treball –i esperem facilitar-ne més- als exjugadors que estan en recerca de feina. Tenim la sort de tenir uns jugadors del primer equip i tècnics envejables, que ens atorguen cada any el 0,5% del seu salari. I estem convençuts que al nou Espai Barça també hi tindrà el seu nou espai l’Agrupació. Un espai adequat al futur, per entrenar més dies, noves oficines i un nou espai social.

El creixement no ens ha de fer por, al contrari, ens ha d’engrescar. I hem de tenir sempre presents els valors que hem recollit dels nostres predecessors, que mai van utilitzar l’Agrupació pel seu propi interès, sinó pel bé de tots els exjugadors del Barça. Un futur que sigui digne dels Seguer, Gràcia, Vergés, Olivella, Biosca, Rovira, Zaldúa i tants d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut