L'Assemblea de l'Agrupació aprova l'informe del 2015 i el projecte per aquest any

L'Assemblea de l'Agrupació aprova l'informe del 2015 i el projecte per aquest any

Els socis de l'Agrupació Barça Jugadors donen llum verda al nou Reglament d'Ordre Interior, que adaptava la normativa a les necessitats actuals de l'entitat.

Aquest dilluns 25 d'abril es va celebrar l'Assemblea General Ordinària de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ). La Sala Wembley de l'Estadi del FC Barcelona va acollir la reunió anual de socis de l'associació, en què es va aprovar l'informe de gestió del 2015 i també el projecte d'activitats de les diferents àrees per aquest any. A la part final de l'assemblea es va sotmetre a votació el nou Reglament d'Ordre Interior (ROI) de l'ABJ. En el seu parlament, Alfonseda va demanar als socis de l'Agrupació que no tinguin por al creixement de l'entitat, que s'ha intensificat en els últims anys.

El president de l'ABJ, Ramon Alfonseda, va presidir l'acte, on també hi van participar els directius Josep Moratalla, Felix Barrado, Josep Marcet, Ramon Salud i el director de l'entitat, Luis Ortiz de Zevallos. Tots ells van detallar les activitats que van desenvolupar les àrees de l'Agrupació. Com a representant de l'àrea institucional, Ramon Salud va destacar l'organització del 6è Premi Barça Jugadors, el projecte del Gran Diccionari de Jugadors del FC Barcelona, l'Homenatge Barça Veterans, l'Enganxa't a l'esport en les versions nacional i espanyola, la col·laboració en els actes de Penyes Barcelonistes i la visita dels candidats a les eleccions del FC Barcelona.


Més de 60 partits

Josep Moratalla, que és vicepresident de l'Àrea Esportiva, va donar detall de l'activitat, destacant alguns dels 62 partits que els diferents equips de l'Agrupació van jugar al llarg del 2015: el partit que es va jugar de suport a l'exjugador Anty García, el desplaçament a Boston i l'amistós que es va jugar a Haro (La Rioja). A banda de partits benèfics, institucionals, de germanor amb altres equips, comercials, i dels cinc triangulars socials per a exjugadors majors de 55 anys. Moratalla també va esmentar l'ampliació dels serveis a l'exjugador, en concret el mèdic i el de fisioteràpia.

De la seva banda, Ramon Salud, va resumir l'activitat de l'Àrea Social, un àmbit que al llarg del 2015 va organitzar 11 activitats amb gairebé 500 participants. A aquesta àrea pertany també l'organització del Sopar Anual i de la Trobada de Jugadors del FC Barcelona, dos dels actes més multitudinaris de l'ABJ.

 

500 hores de formació

Al llarg del 2015 l'ABJ va organitzar 14 accions formatives que van sumar un total de 507 hores de formació, amb una participació de 181 alumnes, xifra que suposa una consolidació de la participació del 2014. L'Àrea de Formació i Desenvolupament va promoure cursos d'idiomes, competències generals i formació de caràcter esportiva.

El directiu Josep Marcet va detallar les accions que es van desenvolupar des dels departaments de màrqueting i de comunicació tant a nivell de suport a totes les àrees com en les campanyes pròpies: el disseny, la campanya del Premi Barça Jugadors, la preparació de la nova pàgina web o l'edició de continguts per als canals de l'ABJ. Marcet va destacar l'acord amb ISL i l'increment d'esdeveniments amb exjugadors del primer equip (13), una de les estratègies de creixement fixades per aquest any.

Els socis prsents a l'assemblea també van validar l'informe de l'Àrea Econòmica, presentat per Luis Ortiz de Zevallos, tant el tancament de l'exercici del 2015 com el pressupost per al 2016.

 

Un nou ROI

La junta directiva de l'ABJ va sotmetre a l'Assemblea l'aprovació del nou Reglament d'Ordre Interior (ROI) de l'ABJ, un document que estava vigent des del 2006. Els associats van votar a favor d'un document que regula el funcionament de les diferents àrees de l'Agrupació, com els entrenaments, l'ús de la seu social o l'accés a la formació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut