Avui se celebra l'Assemblea General anual de l'Agrupació Barça Jugadors

Avui se celebra l'Assemblea General anual de l'Agrupació Barça Jugadors

Aquesta trobada serveix com a òrgan decisori i de rendiment de comptes de la massa social de l'entitat envers la Junta Directiva, així com d'espai de propostes

Avui, 25 d'abril, se celebra a les 18.30 hores l'Assemblea General anual de l'Agrupació Barça Jugadors. Aquesta trobada està oberta a tots els socis i simpatitzants de l’Agrupació, tot i que segons els Estatuts només hi tenen veu i vot els socis exjugadors del FC Barcelona. No obstant això, les altres persones que assiteixin a l'acte poden informar-se de la situació de l'entitat, formular propostes i donar la seva opinió. 

L'Assemblea General serveix com a òrgan decisori i de rendiment de comptes de la massa social de l'entitat envers la Junta Directiva, així com d'espai de propostes. En aquesta edició, els socis hauran d'escoltar i validar els informes de les diferents àrees de la entitat (institucional, esportiva, social, econòmica i de màrqueting i comunicació), referents al 2015. Així mateix es presentaran les principals línies d’actuació de l’Agrupació per al 2016. D'altra banda, en aquesta assemblea se sotmetrà a votació dels socis el nou Reglament d’Ordre Interior de l’Agrupació, que estableix la normativa de funcionament intern de l’entitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut