A propòsit dels FCB Legends

A propòsit dels FCB Legends

El president de l'Agrupació recorda la trajectòria de l'entitat en la participació de partits internacionals

El primer partit internacional organitzat amb una certa vocació comercial i on l’Agrupació Barça Jugadors va participar va ser el 2007 al Caire. Fa 9 anys. L’any següent vam repetir la participació a Egipte i des d’aleshores han estat constants els esdeveniments esportius que han comptat amb l’equip d’exjugadors del FC Barcelona. Grans clubs europeus com el Manchester United ja fa anys que han identificat una font d’ingressos important i complementària –recordem que no són clubs, sinó empreses-. A diferència d’ells, en què el paper que el Club atorga a l’exjugador és sensiblement diferent al nostre, a l’Agrupació ens hem volgut mantenir fidels al nostre objectiu fundacional d’ajudar l’exjugador del Barça. I per això, en aquests partits vetllem al mateix temps perquè els exjugadors participants en tinguin un benefici directe però i perquè l’Agrupació pugui tenir més fons per a la realització del nostre projecte: ajudes directes, formació i densitat social.

Seguint aquest model, Alemanya, Dubai, Qatar, Nimes, Oman o Aràbia Saudita han estat algunes de les nostres destinacions, sense oblidar els 5 anys de participació a una competició espanyola de futbol indoor o les desenes de partits que hem jugat amb empreses i entitats privades. O els molts esdeveniments comercials que no hem parat de gestionar des del 2013, amb la participació d’exjugadors del Barça amb reconeixement internacional i sempre utilitzant la mateixa base del benefici mutu pel jugador i l’Agrupació.

Per això acollim amb molta il·lusió el debut de l’equip FCB Legends, fa unes setmanes a Mèxic. Veiem en la creació d’aquesta marca conjuntament amb el FC Barcelona un pas natural a tota la tasca que l’Agrupació ha vingut desenvolupant des de fa gairebé una dècada. Una oportunitat perquè el Club doni un salt qualitatiu endavant en la seva projecció internacional. I en què la captació de recursos representi no només un benefici econòmic, sinó una ampliació de tot allò que l’Agrupació ofereix als que han suat la samarreta del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut