L'Agrupació comença el curs d'anglès especialitzat per a entrenadors

L'Agrupació comença el curs d'anglès especialitzat per a entrenadors

La formació es proposa ensenyar el vocabulari i les expressions, així com els conceptes pràctics necessaris per a dirigir a un equip de futbol. Tot en anglès.

Dijous passat 7 d'abril va començar English for Coaches, un curs de l'Agrupació Barça Jugadors destinat a l'aprenentatge de la llengua anglesa aplicatla feina pràctica d'un entrenador de futbol. Aquesta iniciativa està integrada dins de l'oferta formativa de l'Agrupacio Barça Jugadors  de cara a aquest tercer trimestre que, un cop més, busca la millora de les competències dels exjugadors del FC Barcelona de cara al seu desenvolupament en el mercat laboral.

La formació proporciona als participant les eines i el vocabulari bàsic per a dirigir un entrenament en anglès. Aquest curs va dirigit als socis que s'estan formant per ser entrenadors o bé estan dins de la borsa de treball de l'ABJ. Lion Academy, empresa especialitzada en la docència en anglès per a professionals de l'elit del futbol, és l'encarregat d'impartir aquests curs formatiu. 

Aquesta acadèmia planteja l'aprenentatge d'una manera diferent. En primer lloc, potenciant la pràctica a l'hora d'aprendre i adaptant els cursos al nivell personal dels alumnes. Seguint aquesta línia, les classes reprodueixen situacions reals i fugen de la teoria sense aplicació pràctica. Un professional del futbol d’elit que es trasllada a un país de parla anglesa necessitarà utilitzar i aprendre l’idioma per arribar tant aviat com sigui possible al seu nivell de rendiment habitual.

Pel que fa al contingut concret que s'ensenyarà, el curs comptarà amb una part pràctica i una altra de teòrica. A nivell teòric, s'aprendran el vocabulari i les expressions necessàries per a entrenar a un equip i, també, per veure i comentar un partit de futbol en anglès. En la pràctica, cada estudiant haurà d'aplicar aquests coneixements a una sessió d'entrenament. Els alumnes hauran d’explicar tasques, donar instruccions i emprar frases per animar i corregir en anglès. L’objectiu és aprendre i practicar tot el vocabulari necessari per dirigir un entrenament i, alhora, passar-ho bé.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut