Partit de l'ABJ amb Special Olympics Catalunya

Partit de l'ABJ amb Special Olympics Catalunya

L'acord amb Special Olympics ha fet possible la participació en un esdeveniment del que han participat 480 futbolistes i 55 equips de Catalunya i Andorra

L'Agrupació Barça Jugadors i una Selecció Special Olympics Catalunya - ACELL han disputat un partit aquest cap de setmana en el marc del 32è Campionat de Catalunya de futbol sala. Aquest enfrontament ha estat un acte paral·lel a la celebració del Campionat de Catalunya de futbol sala, organitzat per Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL, que ha comptat amb la participació de 55 equips i 480 futbolistes amb discapacitat intel·lectual. 

Tot i que el resultat era el menys important, el partit disputat al Camp Municipal de Les Comes d'Igualada ha acabat amb un renyit empat a cinc. A més, l’Agrupació ha cedit diferents objectes del Barça com un pòster signat per la primera plantilla del FCBarcelona, una pilota i una samarreta vintage que es van sortejar en una rifa solidària.

Els jugadors convocats per part de l’Agrupació Barça Jugadors han estat: Sergi Pérez, Paco Gómez, Josep Ramírez Lico, Esteve Masferrer, Francesc Jorba, Anselmo Bujardón, Francisco Castaño, Enric Sala, Albert Márquez, Sergi Martínez, José Manuel Guijo, Marco Escobar i Fernando Navarro. L'esdeveniment s'ha celebrat gràcies al conveni de col·laboració existent entre l'ABJ i Special Olympics Catalunya.

L'ABJ i Special Olympics Catalunya, una relació duradora

Aquest partit ha estat un pas més en l'estreta col·laboració de l'Agrupació amb Special Olympics CatalunyaLa participació de socis de l'ABJ en esdeveniments esportius com els Jocs Especial Olympics o en el I Quadrangular solidari pro Special Olympics mostren que les arrels d'aquesta realció són profundes. No obstant això, la relació entre les dues entitats es va formalitzar el 2 de febrer, amb la signatura d'un acord entre ambdues associacions que busca impulsar accions conjuntes i divulgar la seva tasca. 

Mitjançant aquesta acord, l’Agrupació col·labora en la difusió tant interna com externa de la tasca realitzada per Special Olympics Catalunya pel foment de l’esport i altres activitats de lleure per part de les persones amb discapacitat intel·lectual. De la mateixa manera, hi ha la voluntat d’organitzar accions especials entre les dues entitats per tal de fomentar l’activitat esportiva entre els membres d’Special Olympics i de l’Agrupació Barça Jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut