La Crida de l'Agrupació: tria el teu millor record al Camp Nou i guanya una samarreta vintage

La Crida de l'Agrupació: tria el teu millor record al Camp Nou i guanya una samarreta vintage

Explica a través del Facebook de l'Agrupació quin ha estat la teva millor experiència a l'estadi i entra en el sorteig d'una samarreta blaugrana estil anys 20

L'Agrupació Barça Jugadors convoca un concurs entre tots els aficionats blaugrana. Després de l'elecció per unanimitat del projecte del nou estadi, La Crida de l'Agrupació demana a tots els seguidors blaugrana que expliquin quin és la millor experiència que han viscut al Camp Nou. Entre tots els participants se sortejarà una samarreta vintage del FC Barcelona, inspirada en les que vestien els jugadors blaugranes a la dècada dels anys 20. Els comentaris s'han de deixar a través del canal de facebook de l'Agrupació (www.facebook.com/FCBJugadors). La data límit per participar és el dijous 14 d'abril i el sorteig es durà a terme l'endemà, divendres 15 d'abril.

La final futbolística dels Jocs Olímpics, el debut de Cruyff o Maradona, el 5 - 0 al Reial Madrid, nits màgiques de Champions, la xilena de Rivaldo, el concert de Lluís Llach l'any 1985, el recital d'U2 o el Concert per la llibertat del 2013, el comiat de jugadors mítics com Xavi o Carles Puyol, les nits de celebració de títols... Són moltes les emocions i records que tornen a la memòria de l'aficionat culer quan recorda les nits a l'estadi. Volem compartir-les i recordar-les! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut