FCB Legends s’estrena amb un partit a Mèxic

FCB Legends s’estrena amb un partit a Mèxic

El conjunt blaugrana comptarà amb estrelles com Edmilson o Stoitxkov en el partit que disputarà el divendres 1 d’abril contra un combinat de llegendes del país.

L'equip dels FCB Legends s'estrena oficialment aquest divendres 1 d'abril a Mèxic a les 19:30 hora local. El conjunt blaugrana disputarà un partit contra un combinat de llegendes del país asteca a la ciutat de Querétaro, uns 200 kilòmetres al nord de la capital del país. L'equip, entrenat per José Mari Bakero, compta a les seves files amb estrelles com Hristo Stoitxkov. L'expedició ha sortit aquest matí de l'aeroport d'El Prat rumb a Mèxic, on passarà els propers quatre dies. Amb l'equip hi viatgen el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova.

L'FCB Legends té com a objectiu posar en valor la figura dels jugadors que han vestit la samarreta del Club, perquè puguin convertir-se en ambaixadors i representants del Barça. Aquest programa és fruit de la col·laboració entre el Club i l’Agrupació i té la voluntat de sumar sinergies per contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera del futbolista més enllà de la retirada professional. Així ho ha corroborat amb les seves delcaracions el president de l'ABJ, Ramon Alfonseda: “El Barça, a través del FCB Legends, hauria d’amplificar la seva implicació social. Ells haurien de representar tot el que significa el Barça en el seu conjunt"

Una equip de luxe

José Mari Bakero és l'entrenador d'uns FCB Legends que fan honor al seu nom, amb el retorn de tres jugadors històrics del Dream Team: Juan Carlos Rodríguez, Jon Andoni Goikoetxea i Hristo Stoitxkov. El brasiler Edmilson és un altre dels que suma una Lliga de Campions a aquest equip estel·lar. Vitor Baia, Fernando Couto, Litmanen, Popescu, Meho Kodro, Francesco Coco, Ronald De Boer, Frederic Dehú, Haruna Babangida, Xavi Molist i Javier Guzman completen la llista de l'equip blaugrana.  

Ambaixadors globals

L'expedició dels FCB Legends durà a terme diferents activitats al país més enllà del partit del 1 d'abril, sobretot el dia anterior. El 31 de març dos jugadors participaran a un clínic de futbol a Mèxic DF amb nens d'entre 8 i 16 anys. Posteriorment, es durà a terme una visita a la FCB Megastore a la capital del país. Al vespre, es realitzarà una trobada amb penyes blaugranes. El 2 d'abril, el Clàssic es viurà d'una manera diferent. Tots els jugadors de l'expedició veuran el partit plegats en l'esdeveniment Tribuna Clásico la Liga. Un integrant del combinat blaugrana i un altre convidat del Real Madrid veteranos comentaran el partit en un gest d’esportivitat, fins i tot en la més gran de les rivalitats. 

El Barça compta amb un gran nombre d’aficionats a Mèxic. El Club té més d’1.800 usuaris mexicans llistats al seu lloc web oficial, i més de 5,5 milions de seguidors al seu compte de Facebook, dels quals gairebé un milió viuen al DF. Des del mes de desembre passat, el Barcelona manté oberta una FCBotiga al Districte Federal, que, des del dia de la seva obertura ha tingut una forta acollida comercial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut