L'Agrupació Barça Jugadors fa pública la nova oferta formativa per al tercer trimestre

L'Agrupació Barça Jugadors fa pública la nova oferta formativa per al tercer trimestre

Els set cursos que s'iniciaran entre l'abril i el maig busquen millorar les competències dels socis de l'entitat en matèries com l'anglès, la comunicació i la tecnologia

L'Agrupació Barça Jugadors ha fet pública l'oferta formativa del tercer trimestre que comença el 7 d'abril. Aquesta nova entrega de la iniciativa de l'Àrea de Desenvolupament i Formació de l'entitat té com a objectiu, un cop més, la millora de les competències dels seus socis de cara al seu desenvolupament en el mercat laboral.

El domini de la llengua anglesa aplicada a la pràctica esportiva i la gestió empresarial, l'aprenentatge de la configuració i gestió d'smartphones, la psicologia esportiva, la narració radiofònica esportiva i el foment de la creativitat són els eixos d'actuació dels nous cursos promoguts per l'ABJ. 

Llista de cursos

English for coaches. Inici: dijous 7 d’abril. Té per objectiu proporcionar als participant les eines i el vocabulari bàsic per a dirigir un entrenament en anglès. Aquest curs va dirigit als socis que s'estan formant per ser entrenadors o bé estan dins de la borsa de treball de l'ABJ. No obstant això, el curs està obert a altres socis de l'entitat en cas que quedin places disponibles.

Anglès intermediate VII. Inici: dijous 7 d’abril. Matèria dirigida a alumnes interessats en aprendre anglès en un context general. Es tracta d'una continuació del curs d’anglès VI (nivell elemental-intermedi) realitzat per l'Agrupació. 

Effective Communication II. Inici: dimarts 12 d’abril. Curs d’anglès avançat orientat al negoci i a l’empresa. Aquest està orientat a persones que vulguin tenir un millor domini de l'anglès especialitzat en l'àmbit de l'empresa. 

Smartphone per Androids. Inici: dimarts 19 d’abril. Curs de configuració, gestió i connectivitat de smartphones  amb sistema operatiu Android. Aquest va dirigit aquells socis que vulguin aprendre a configurar correctament el seu telèfon mòbil Android, dominar les seves prestacions bàsiques i aprendre a descarregar aplicacions per ampliar les seves funcionalitats. 

Reviu la teva història al Barça amb el joc de LEGO. Inici: divendres 22 d’abril. Taller per compartir i construir les vivències dels socis al Barça i/o l'Agrupació a través del joc, la creativitat i el treball en equip. Aquesta dinàmica es realitzarà amb el joc tradicional LEGO. Les últimes sessions es dedicaran a fer un àlbum de fotos de les diferents construccions fetes amb el joc per a guardar-ne un record.

Psicologia esportiva. Inici: dilluns 25 d’abril. Curs per conèixer i comprendre els factors psicològics i emocionals que influeixen en l’entrenament i el rendiment esportiu. Aquest és especialment interessant pels alumnes que s'estan formant com a entrenadors, ja que ensenya una metodologia diferent, a través de l'anàlisi i la reflexió d'eines per a la gestió d'equips de futbol.

L’anàlisi esportiva radiofònica. Llenguatge i estil. Inici: dilluns 2 de maig. En aquest curs es traballarà la figura del comentarista esportiu. Així, s'ensenyarà la manera de traslladar a l’antena els diferents escenaris tàctics que pot plantejar un partit de futbol. També es donaran nocions sobre el rol de narrador per tal que els participants coneguin com les dos figures han de conviure enmig d'una retransmissió de ràdio. Els periodistes Jordi Costa (RAC1) i Lluís Flaquer (Cadena Ser) seran els encarregats d'impartir la formació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut