L'equip d'FCB Legends debutarà l'1 d'abril a Mèxic

L'equip d'FCB Legends debutarà l'1 d'abril a Mèxic

L’equip d’exjugadors del FC Barcelona es veurà les cares amb un conjunt de llegendes de la selecció mexicana a l’estadi Corregidora de Querétaro, en un partit que podria ser la tornada de Carles Puyol a un terreny de joc

L’FCB Legends debutarà de manera oficial el dia 1 d’abril a terres mexicanes. I ho farà amb la disputa d’un partit format per llegendes de la selecció del país, a partir de les 19.30 hores (hora local), a l’estadiCorregidora de Querétaro.

Mèxic compta amb un gran nombre d’aficionats al Barça, motiu pel qual Movistar, Patrocinador Oficial delFC Barcelona a Llatinoamèrica, ha fet possible la disputa d’aquest partit en un país amb passió pel futbol.

L’equip blaugrana, amb José Mari Bakero com a tècnic, tindrà exjugadors com Carles Puyol, que podria tornar a jugar per primera vegada després de la seva retirada, Éric Abidal, Ronald de Boer, Vitor Bahía oJuliano Belletti, entre d’altres. Per part del combinat mexicà, l’entrenador serà l’exporter nacional Jorge Campos, i comptarà amb figures com Jared Borgetti, Ramón Ramírez, Francisco 'Kikín' Fonseca, Luis ‘Matador’ Hernández i Braulio Luna.

FCB Legends té com a objectiu posar en valor la figura dels jugadors que han vestit la samarreta del Club. Aquest programa és fruit de la col·laboració entre el Club i l'Agrupació i té la voluntat de sumar sinergies per contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera del futbolista més enllà de la retirada professional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut