L'ABJ obre la seva Borsa de Treball a tots els seus socis i familiars

L'ABJ obre la seva Borsa de Treball a tots els seus socis i familiars

Fins ara, només podien obtar a aquest servei d'orientació laboral els socis que havien jugat al FC Barcelona i els seus parents de primer grau

L'Agrupació Barça Jugadors ha obert el seu Servei d'Orientació Professional i la Borsa de Treball a tots els socis exjugadors i a les seves famílies. Aquest servei, iniciat fa una anys amb la voluntat de promoure la inserció laboral del soci exjugador en procés de recerca de feina, fins ara estava únicament reservat al soci que havia jugat amb el FC Barcelona i als seus familiars de primer grau. Davant la creixent demanda d'aquest servei per part de la totalitat dels socis i simpatitzants, l'ABJ ha decidit obrir la Borsa de Treball a tots els seus socis i als familiars d'aquests.

Aquest servei contempla les diferents etapes que encaren els socis a l'hora de buscar feina. Primerament es duen a terme entrevistes personals, revisions del currículum i tallers de recerca de feina. D'altra banda, també s'impulsen cursos de formació. L'Agrupació s'encarrega de la recerca i difusió d'ofertes de treball entre els usuaris interessats i, posteriorment, porta a terme el seguiment i l'acompanyament continu dels casos fins la inserció laboral. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut