La Crida de l'Agrupació: tria el Clàssic més espectacular que hagis viscut i guanya una samarreta vintage del Barça

La Crida de l'Agrupació: tria el Clàssic més espectacular que hagis viscut i guanya una samarreta vintage del Barça

Explica a través del Facebook de l'Agrupació quin ha estat el Clàssic que més t'ha fet vibrar i entra en el sorteig d'una samarreta blaugrana estil anys 20

L'Agrupació Barça Jugadors convoca un concurs entre tots els aficionats blaugrana. A menys d'un mes del Barça - Madrid del 2 d'abril, La Crida de l'Agrupació demana a tots els seguidors blaugrana que expliquin quin ha estat el partit contra l'etern rival que més els ha fet vibrar.  Entre tots els participants se sortejarà una samarreta vintage del FC Barcelona, inspirada en les que vestien els jugadors blaugranes a la dècada dels anys 20. Els comentaris s'han de deixar a través del canal de facebook de l'Agrupació (www.facebook.com/FCBJugadors). La data límit per participar és el dijous 17 de març i el sorteig es durà a terme l'endemà, divendres 18 de març. 

La maneta al Camp Nou la temporada 2010 - 2011, el 0 - 5 en blanc i negre l'any 1974, el 0 - 2 amb gols de Messi a les semifinals de Champions l'any 2011, el 2 a 6 la temporada 2008 - 2009, el 0 - 3 al Bernabéu la temporada 2005 - 2006 que va acabar amb l'estadi aplaudint Ronaldinho, el 5 a 0 del 1994... Són moltes les emocions i records que tornen a la memòria de l'aficionat culer quan recorda aquests partits. Volem compartir-les i recordar-les!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut