"Treballant pel futur", nou post al Blog del President

La formació i el servei d'orientació laboral com a servei clau d'acompanyament als ejxugadors del FC Barcelona.

Viatges com que el fa poques setmanes vaig fer amb una delegació de l’Agrupació als Estats Units ajuden a tenir més consciència del potencial per aportar valor que tenen tots aquells que han jugat al Barça. Cada any es celebra una convenció on s’hi donen cita centenars de professionals relacionats amb el món del futbol, i hi vam comprovar com el fet d’haver jugat al Barça pot afavorir la continuïtat de molts jugadors del Club amb ganes de mantenir la seva trajectòria professional en el món del futbol.

A l’Agrupació fa 4 anys que vam posar en marxa l’àrea de formació i la borsa de treball, en detectar com el primer escull per accedir al mercat laboral per a molts exjugadors era la manca de formació adequada i de canals directes amb empreses i clubs. Amb el pas del temps, i gràcies a l’aportació creixent que ens ha arribat dels jugadors del primer equip de Barça, hem pogut anar perfeccionant l’oferta de formació i orientació, per adaptar-la a les necessitats dels nostres membres. Molts d’ells necessiten un acompanyament formatiu per preparar-se per ser monitors o entrenadors, a Catalunya i a la resta del món.

Programes com l’FCB Coaches Academy, de la FCB Escola per formar els seus propis monitors, o el Coach Program que hem impulsat des de l’Agrupació, poden ajudar a què molts dels nostres jugadors continuïn la seva carrera professional vinculats a allò que els ha apassionat tota la vida. Volem consolidar aquest projecte i posar-ne marxa d’altres, sobretot vinculat als idiomes, i invertint recursos en saber què és allò que l’exjugador pot necessitar per al seu futur, fins i tot quan encara està en actiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut